Her er de nominerte!

 

Syv busser kjemper for å bli Årets Buss i Nordre Aker Budstikke. Her presenterer vi alle de nominerte!Torsdag kåres vinneren. Nå kan du også stemme på hvilken buss som er kulest ved å sende en gratis SMS.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.05.2008 kl 10:44

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Savner du din buss? Du kan fortsatt nominere ved å sende oss bilder, enten på redaksjon@nordreakerbudstikke.no, eller ved å sende en gratis MMS med kodeord og navnet på din buss.

FestihvalJentebuss med 21 jenter fra Engebråten ungdomsskole, som i dag går på Grefsen og Foss. - FestiHval-navnet sier noe om at russetiden er en stor fest. Det er også en slags festival, og vi har derfor valgt navnet. Konseptet er fest, og bussen er en hval. Vi er derfor FestiHval '08, skriver jentene.

Bedrock22 jenter fra Ullern, Berg, Bjerke, Akademiet, Fagga, Elvebakken, Bredtvet og Sandaker rocker russetiden i bussen "Bedrock". Jentene velger å dra tilbake til steinalderen i russetiden, og har hentet inspirasjon fra Fred Flintstone og byen Bedrock.

MonstarsKjelsås-gutta på Monstars '08 tar deg tilbake til 1996, da filmen Space Jam med Snurre Sprett og Michael Jordan var på kinotoppen. I filmen må Snurre Sprett & co spille basketkamp mot de slemme Monstars fra Moron Mountain.

AviatorsAviators består av 22 gutter fra Berg, Sogn, Persbråten og Handelsgym. De har tuftet konseptet sitt på old school piloter.

The A-teamDisse gutta fra Nordre Aker har tuftet konseptet sitt på TV-serien A-team. - Til konseptet har vi også tatt en frontfigur, og det er selvsagt Mr. T, eller B.A. Baracus som han heter i serien, skriver gutta.

Cosmicgate26 nabogutter fra Nordberg har tatt fatt på russetiden med et smil.

The Red LionGutta på The Red Lion er hovedsakelig fra Berg. Konseptet er basert på en gammel engelsk pub.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse