Her er de nye bydelsdirektørene

Byrådet har ansatt fire nye bydelsdirektører i bydelene Søndre Nordstrand, Nordre Aker, Bjerke og Nordstrand.

Her er de nye bydelsdirektørene

 

Byrådet har ansatt fire nye bydelsdirektører i bydelene Søndre Nordstrand, Nordre Aker, Bjerke og Nordstrand.

Tekst:

Publisert:

OSLO: Ansettelsesprosessen har vært ledet av Byrådsavdeling for eldre og sosiale tjenester.

- Vi får nå fire kompetente toppledere til å lede store og viktige virksomheter for Oslos innbyggere. Vi har store forventninger til våre ledere og høye ambisjoner på vegne av våre innbyggere. Vi ser frem til å få dem med på laget, sier sosialbyråd Anniken Hauglie (H).

Bydel Søndre Nordstrand:

Hans Reidar Ness tiltrer stillingen som bydelsdirektør i Søndre Nordstrand. Ness er utdannet siviløkonom og har tilleggsutdanning som autorisert finansanalytiker fra Norges Handelshøyskole i Bergen.

Han har siden 1996 innehatt direktørstillinger innen Orkla-systemet, derav fire år som administrerende direktør for Bakers og tre år som konsernsjef for Estrella Maarud.

Bydel Nordre Aker:

Øyvind Henriksen tiltrer stillingen som bydelsdirektør i Nordre Aker. Henriksen er utdannet lærer og har en mastergrad i management fra BI. Han har hatt en rekke lederstillinger i offentlig sektor siden 1995 og har siden 2005 vært avdelingsdirektør for oppvekst i Bydel Grünerløkka.

Bydel Bjerke:

Kari-Anne Mathisen får forlenget sitt åremål som bydelsdirektør i Bydel Bjerke. Mathisen er utdannet jurist, og har hatt flere lederstillinger i Oslo kommune siden 1992, som personalsjef ved Aker sykehus og direktør ved Arbeidstreningsbedriften.

Mathisen har hatt stillingen som bydelsdirektør i bydel Bjerke siden 2007.

Bydel Nordstrand:

Per Morstad tiltrer stillingen som bydelsdirektør i bydel Nordstrand. Morstad er utdannet jurist og har eksamen fra Luftforsvarets befalsskole og økonomisk/administrativ linje ved Luftkrigsskolen.

De siste åtte årene har Morstad hatt ledende stillinger i Oslo kommune, fem år som etatsdirektør for Trafikketaten og tre år som seksjonssjef i Byrådsavdeling for miljø og samferdsel.

Byrådsavdelingen informerer om at det ikke er endelig avklart når de nye direktørene tiltrer i stillingene. Mer informasjon vil bli gitt.

Annonse
Annonse
Se bildet større

NY BYDELSDIREKTØR: Per Morstad er ansatt som ny bydelsdirektør i Bydel Nordstrand. Morstad har hatt ledende stillinger i Oslo kommune de siste åtte årene. Da dette bildet ble tatt i 2008 delte han ut grønne capser til førsteklassinger ved Ekeberg skole som direktør for Trafikketaten. Arkivfoto

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!