– Her er det fortsatt mye liv!

Tidlig på'n, disse damene. FOTO: KRISTIN TUFTE HAGA

Har du tips til saken?  Send tips!

– Ryktene om vår - eller snarere byggets - død er sterkt overdrevet, forteller de lattermilde damene bak maskene. Men hvem er de egentlig?

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
31.10.2016 kl 17:37

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: Det har lenge vært kjent at kommunen ønsker å bygge titalls omsorg pluss-boliger - eller seniorboliger - i Kjelsåsveien 114 - 116.

Men fortsatt er det yrende liv i bygget. Ikke bare Kuben 62+, som i forrige uke hadde selveste (Kjell) Elvis på besøk.

Heller ikke bare legesenteret i bygget. Men i tillegg mange andre driftige holder også fortsatt på for fullt i Kjelsåsveien 114 - 116.

HAR DU BILDER FRA HALLOWEEN SOM DU VIL DELE - SEND DE TIL OSS - TIPS@NAB.NO

Halloweenlunsj

Som disse damene som mandag, 31. oktober, inviterte på Halloweenlunsj i bygget.

– Ryktene om vår - eller snarere byggets død - er sterkt overdrevet, forteller de lattermilde damene bak maskene.

Men hvem er de egentlig?

– Ja, selv om det skal rives og bygges nytt her, så er ikke det nær forestående. Så her er det fortsatt mye liv, forteller Astrid Moe Eikrem i Heile deg Coaching. Og ikke minst Nordre Aker Budstikkes treningsekspert og skribent.

Se bildet større

Halloweenlunsj: Fra venstre: Renate Aspevik gjest, Vibeke Arntzen Fredriksen - All or Nothing Coaching, Laila Aarseth (gjest), Astrid Moe Eikrem - Heile deg Coaching, treningsveileder og foredragsholder, Merete H. Bognar konsulent innenfor innovasjon og kreativitet, Gunhild Skrivervik, kinesolog Hjertets Vei, og Sissel Hovden (gjest). FOTO: KRISTIN TUFTE HAGA

I tillegg i bygget er det muskelterapi, kinesisk akupunktur, osteopati, kunstatelier, et programmeringsfirma, en designer, yoga og meditasjon, psykolog, rosenterapi, tankefeltterapi og showroom for madrasser.

Så vi er overbevist - fortsatt masse liv i Kjelsåsveien 114.

Om Halloween

– Allehelgensaften, på engelsk Halloween som på norsk staves halloween, er dagen før allehelgensdag. Den feires på ulike måter omkring 31. oktober hvert år. Markeringen av kvelden er opprinnelig en kristen skikk som har utviklet seg til en ikke-religiøs feiring, ifølge wikipedia.no.

HAR DU BILDER FRA HALLOWEEN SOM DU VIL DELE - SEND DE TIL OSS - TIPS@NAB.NO

Som forteller videre.

– Halloween-feiringen i Norge er særlig påvirket av tradisjoner fra folkelig og kommersiell populærkultur i USA. Allehelgensdag er i Den norske kirke lagt til første søndag i november, mens den i Den katolske kirke er lagt til 1. november. Allehelgensaften feires derfor i katolske områder 31. oktober, noe som innebærer at den norske allehelgensaften ikke nødvendigvis faller på samme dag som halloween. I Norge har det blitt en tradisjon å feire halloween 31. oktober.

All Hallows Eve

Ordet halloween stammer fra det engelske All Hallows Eve, (All) Hallows Eve eller All Saints Eve, det vil si «alle helliges kveld», den katolske minnefesten for helgener og martyrer som ikke har egen dag i kalenderen. I katolsk tradisjon er kvelden før allehelgensaften en tid for forberedelser til denne obligatoriske feiringen.

Alt ifølge wikipedia.no.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse