Brillefint:

Her er Jenny Skavlans favoritter!

TREND: - Jeg liker solbriller med retrostil, briller som man kunne ha arvet av bestemoren sin, røper Jenny Skavlan.

Retro flowerpower, litt Lady Gaga, striper og Dame Edna-vibber er noen av godbitene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.02.2010 kl 14:12

KVINNEGUIDEN.NO: For de ikke fullt så modige finnes det også klassiske modeller i brunt og sort.

- Årets solbrillemote er sterkt influert av 50-, 70- og 80-tallet, med retro mønstre, trykk, blomstermotiver og sterke farger. Rett og slett litt hippie, forklarer Annette Bull, PR-konsulent i Mildh Press og solbrilleentusiast på sin hals.

WEB-TV: Her er Jenny Skavlans solbrillefavoritter

Dyrt og deilig

Særlig Ray Bans sommerlige "Rare Prints"-kolleksjon skiller seg ut i mengden. Den klassiske Wayfarer har fått ny drakt, og kommer nå med både blomster- og t-bane-kart-mønster.

Blir det for spesielt for deg, og du har en velfylt lommebok, så kan Dolce & Gabbana Gold Edition pilotbriller, dekket av ekte gull, bli dine for den nette sum av 6900 kroner.

BILDESERIE: Se årets hotteste solbriller på Kvinneguiden.no

Klassisk

Også 90-tallet er vagt representert på solbrillefronten denne våren og sommeren, og er det beste tipset for de som ønsker å være trendsettere:

- Vi ser noen tendenser fra 90-tallet i årets solbriller, med smale stenger og minimalt med logoer. Helt modne for denne stilen er folk flest ikke enda, men noe finnes altså, sier Bull.

I motsatt ende av trendskalaen finner man de klassiske "cafe-brillene", med enorme krystaller og bling-bling:

- Denne trenden er definitivt på hell, det er veldig få modeller som har strass og bling i år, avslutter Bull.

http://www.kvinneguiden.no/artikler/her_er_aarets_solbrilletrender-/74574" target="_new">Les mer på Kvinneguiden.no

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...