Her er nye Walkman

NY: W980i er blank.

Dette er Sony Ericssons tyngste satsing på musikkelskere. Vi har fått sniktitte på W980i.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
13.02.2008 kl 10:15

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

FM: W980i har både FM-radio og FM-sender

Se bildet større

SNIKTITT: Sony Ericsson W980i.

AMOBIL.NO Sony Ericsson tyvstartet årets http://www.mobileworldcongress.com" target="-new">Mobile World Congress med å vise fram hele syv nye mobiltelefoner. Kun én av dem er medlem i selskapets Walkman-serie med musikktelefoner. Til gjengjeld påpekte selskapet at W980i er det tyngste fremstøtet de har gjort mot musikkelskere noen gang hittil.

Les også: Drømmetelefon for proffbrukeren?

Musikk på toppenSony Ericsson har utstyrt W980i med konseptet de kaller "Music on top", eller "Musikk på toppen". Det betyr kort og godt at du skal kunne styre alle musikkspillerens funksjoner uten å behøve å åpne telefonen. "Music on top" er et velfungerende konsept. Da tastene først fungerte, hadde vi ingen problemer med å verken bytte sang, finne spillelister eller gjøre andre ting ved hjelp av knappene nedenfor ytterskjermen. Selve musikkspilleren har ikke forandret seg fra fjorårets modeller. Sony Ericsson har imidlertid implementert en ny teknologi kalt Clear Audio Experience, som skal gi en klarere lyd slik at du for eksempel ikke hører brusing i bassen.

Snedig funksjon

Telefonen har en snedig funksjon som de færreste andre mobiltelefoner har, nemlig FM-sender. Det betyr at så lenge du har en radio i nærheten kan du bruke den som høyttaler for telefonen din. Sony Ericsson har også gitt W980i tjenesten TrackID, som lar deg finne navn på sanger og artister ved hjelp av identifisering av lydklipp.

Les mer på Amobil.no

Les også:

Her er LGs to-skjermsmobil

– Berøringsfølsomme skjermer vil overta

Se video av Nokia N96 - Nokias nye flaggskip

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse