Er du trendy?

Her er vinterens viktigste trender

Er du en fashionista? Da har du fått med deg disse trendene.

Overknee-støvletter, uniformjakker, skulderputer og paljetter. Her er vinterens heteste mote.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.01.2010 kl 13:10

KVINNEGUIDEN.NO: Dersom du elsker mote og følger med på trendbevegelsene i fashion-verdenen, har du helt sikkert full kontroll på hva som gjelder denne vinteren!

Eller..? Sjekk hva du mangler!

Les også: Kanskje dette blir ditt mest romantiske år? Iallefall i garderobeskapet!

Trendene som gjelder nå

Overknee-støvletter

"Pretty Woman" - bootsene som kryper oppover lårene er et must i vinter!

Ankelboots med kilehæl

Blir overknee-støvletter for drøye for deg kan du gå for sexy ankelboots med kilehæl.

Uniformsjakken

Hent inspirasjon fra selveste Michael Jackson og Napeoleon med en uniformsjakke med glitrende detaljer.

Skulderfokus

Asymmetri er brennhett i vinter, og vil du være den mest trendy på julebordet går du for en kjole med én skulder.

Gjennomsiktige plagg

Nå skal vi kunne se gjennom klærne dine! Romantiske kjoler og topper i tyllstoff kan kombineres med enkle singletter og topper.

Jordfarger

Det er liten tvil om at jordfargene kommer tilbake hver eneste høst og vinter, i år er intet unntak.

Tykke strikkejakker og gensere

Et perfekt hverdagsplagg er den oversized, varm og god strikkegenser som du kan kombinere med noe så enkelt som en tykk strømpebukse og et par ankelboots.

Paljetter

De glitrende detaljene hører med på fest, men du kan også smykke deg med paljetter i hverdagen. Hva med en paljett-bolero over en enkel, hvit topp sammen med jeans?

Skulderputer

Denne sesongen er vi definitivt tilbake på 80-tallet, og moten som vi ALDRI ville ha tilbake er her! Det viktigste er skulderputene, som er plassert i både kjoler, jakker, gensere og topper.

Dyreprints

Leopard, tiger, sebra, krokodille - u name it - du finner mønster og print på det meste både av sko, vesker, jakker, tights, kjoler og smykker.

Les flere saker om klær og mote på Kvinneguiden.no

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon