Annonse: Amfi Ullevaal

Her får du middagene du ikke vil gå glipp av

Mange deilige hovedretter å velge mellom hos Egon. Se menyene her! FOTO: EGON

La deg forføre av deilige, norske ingredienser hos gjengen på Egon Ullevaal!

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Fakta: Egon Ullevaal

Åpningstider: Mandag-lørdag 10-23 og søndag 11-23

Telefon: 22 02 80 18

Leverer Take Home på døren via sykkelbudet ROBIN. Her er det bare å sende en messenger-melding til Robinassistant, og du kan bestille fritt fra Take Home-menyen.

Er lokalisert i nybygget øst for Ullevaal Stadion. Egon har direkte tilgang fra Thon Hotel i samme bygg. Restauranten har stor uteservering, som det er lett å få øye på fra T-banen.

Parkeringsmuligheter:
1,5 time gratis parkering rundt hele Ullevaal stadion, samt garasjeanlegg. Alle dager utenom søndager.

Ta en titt på menyen her!

Få Egon-maten levert hjem til deg!

PS: Interessert i å jobbe for Egon Ullevaal? Ta gjerne kontakt: Ullevaal@egon.no.

AMFI ULLEVAAL: En behagelig og uformell stemning hilser deg velkommen til restauranten Egon på Ullevaal. Her skal alle finne noe de liker, og her hører alle hjemme.

Titter vi kokkene i kortene, for å vite hemmeligheten bak de herlige måltidene og bestselgerne, forstår vi raskt hvilke trumfkort de sitter på: Gode, norske råvarer!

– Det er kvalitetskjøtt som kommer fra Trøndelag og torsken kommer fra utenfor Lofoten. Laksen vår kommer fra Hitra og Frøya, og potetene som serveres til fisken er fra Bjertnæs & Hoel gård på Nøtterøy, sier Kevin Anheim Skog (43), daglig leder for Egon Ullevaal, og legger til med et glimt i øyet:

– Det er ikke snakk om bare norske råvarer, men vi bruker dem der de er best!

Se bildet større

Villfanget torsk på Egon Ullevaal. FOTO: EGON

Pulserende menyer

Egon-Kevin forteller han og de ansatte er stolte av produktet de leverer, der kokkene og servitørene daglig står på for å levere de beste gjesteopplevelsene.

– Lokalene er bygget i Egons velkjente stil. Interiøret og stemningen i våre restauranter har vi utviklet over mange år. Her nyter du måltidet med andre i et lunt miljø. Vi har egen uteservering, der det blir trivelig å sitte uansett årstid, sier Kevin, som også ser frem til diverse lanseringer i løpet av de neste månedene.

Se bildet større

Koselig atmosfære i restauranten.

– Vi har jobbet med drikkemenyen vår det siste året. På meny-lanseringen 1. juni dukker det opp mange nye spennende produkter. Dette gjelder da selvfølgelig også for matmenyen, sier mannen, som kan vise til en bred bakgrunn fra restaurant-, bar- og kafébransjen.

Se bildet større

Du kan også slukke tørsten i restauranten.

På den tradisjonelle menyen finner du alt fra småretter, burgere, biffer og pizza, ved siden av en egen barnemeny. Utvilsomt måltider som gir vann i munnen til hele familien.

– Egon er unik med konseptet og bredden på menyen. Vi har et godt utvalg som gjør at alle finner sin favorittrett. Egon er perfekt for et par, en gjeng, eller en gruppe som skal ut og hygge seg. For oss betyr hver gjest, hver dag, hver time, alt, sier Kevin.

– Den beste kvaliteten

Se bildet større

Restaurantsjef Kevin ønsker velkommen til enhver anledning på Egon Ullevaal.

Den daglige lederen understreker at Egon, som konsept, er opptatt av kvalitet i alle ledd, ærlighet både internt og eksternt, rettferdighet og korrekthet. Verdier som utvilsomt kommer gjestene til gode.

– Det er fantastisk å være sikker på vi har den beste kvaliteten på råvarer, god internkontroll og gode resultater på mat og drikke som vi serverer alle våre gjester, sier Kevin – og slår et slag for at enda flere skal kunne nyte godene når mørket har senket seg over hovedstaden.

Ifølge den daglige lederen er miljøet og atmosfæren som skapt for en alle tiders kveldsopplevelse.

– Vi har stort fokus på kveldene våre. Egon er i sitt ess på kveldstid, og det ønsker vi at flere skal få øynene opp for. Vi er en populær plass for barnefamilier på ettermiddagen, men vi er mer enn det.

– På Ullevaal har vi en del stamgjester som jeg bortimot forventer å se flere ganger i uken. Det er veldig hyggelig, og det kommer stadig flere. Vi som jobber i Egon er glad i mennesker, og det merkes, sier Kevin.

SE MENYEN PÅ EGONS NETTSIDER!

GÅ TIL AMFI ULLEVAALS NETTSIDER!

Se bildet større

Velkjent interiør hos Egon Ullevaal.