Her frir Egil til Hanne

Egil frir til Hanne på toppen av Oslo. FOTO: PRIVAT

...etter en særdeles sprek oppvarming til frieriet!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.05.2017 kl 21:13

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

GREFSENKOLLEN: Flotte Grefsenkollen kan definitivt brukes til mye mer enn et sted å spise middag, høre på musikk, eller som turmål.

Forlovet

Gratulerer til Egil Knapper og Hanne Heiberg som forlovet seg på lørdag. Nettopp på Grefsenkollen fridde Egil til Hanne. Ja, hun sa ja. Så nå er de forlovet.

Og Nordre Aker Budstikke er i det romantiske hjørnet, og har fått låne det flotte bildet som er tatt på Grefsenkollen, der Egil frir til Hanne.

– Dette er et sted Hanne har hatt mange fine opplevelser fra tidligere. I tillegg bor vi på Årvoll, og ser jo rett opp på Grefsenkleiva, forteller Egil til Nordre Aker Budstikke.

LES OGSÅ: Han fikk høre det, kioskeieren! For tidligere sto det nemlig noe helt annet på skiltet...

Sprekt par

Og det er et sprekt par vi har med å gjøre her, for før frieriet, så løp de Sentrumsløpet sammen. Hanne skulle egentlig på en burdagsfest med venninner senere på kvelden, men Egil fikk lurt Hanne med på både massasje og spa på Grand, før han tok henne med oppover mot Grefsenkollen.

Se bildet større

Han varmet opp frieriet - og kommende kone - med Sentrumsløpet på lørdag, Egil med Hanne. FOTO: PRIVAT

– Jeg sa før vi dro ned mot Sentrumsløpet at hun burde ta med seg noe annet enn treningsskift, kanskje fant vi på noe etterpå? Da vi kjørte oppover mot Grefsenkollen, tror jeg hun trodde at vi skulle innom hennes mor som bor på Grefsen. Da vi bare kjørte videre, sa foreslo jeg at vi rakk en middag på Grefsenkollen, før bursdagsfesten med hennes venninner? forteller Egil.

Still here waiting

Og med låta Right here waiting med Richard Marks på Grefsenkollen, ute, så var jo stemningen der.

Egil gikk ned på knærne, der oppe på Oslos tak. Og Hanne sa ja. Og inne sto selvfølgelig venninner og kompiser og ventet i all hemmelighet, og tok hovedbildet til saken her.

Se bildet større

Venner sto på innsiden og fikk sett hele frieriet til Egil, der oppe på Grefsenkollen. FOTO: SURPRISE

Så ble det et aldri så lite forlovelsesparty på Grefsenkollen lørdag.

– Vi har ikke satt noe bryllupsdato ennå, men vi får det vel til kanskje neste sommer? sier en superhappy nyforlovet Egil Knapper.

LES OGSÅ:

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse