Her ligger ett tonn lego og venter på deg

Kommunikasjonssjef ved Teknisk Museum, Kathrine Daniloff, gleder seg til legofestival. FOTO: Trygve Indrelid

Digger du lego bør du ta turen til Kjelsås fra og med lørdag. Blant annet kan du bli med og bygge "verdens kuleste museum" i Minecraft - du slipper også å rydde opp etterpå.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.09.2016 kl 12:08

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: Mellom lørdag 24. september og søndag 16. oktober kan du boltre deg i ett tonn lego ved Teknisk museum. Ikke bare for de minste, men for alle aldre.

– Ta med daten, kjæresten, kona, bestemor, naboen og naboens bestemor, oppfordrer museet.

Minecraft

– Helgene 1. og 2. oktober og helgen 15. og 16. oktober er planen å bygge verdens kuleste museum i Minecraft, skriver Teknisk museum i pressmeldingen.

Slipper å rydde

Kommunikasjonssjef ved museet, Kathrine Daniloff, mener legofestivalen er en kjærkommen anledning til å gjøre noe sammen - og det helt uten å måtte rydde opp etterpå.

– Vi ser at besøket tar seg opp i byggeukene, og vi gleder oss over hvert konsentrerte fjes vi ser ved byggebordene, sier hun.

Se bildet større

Bare å bygge ivei fra og med lørdag. FOTO: TEKNISK MUSEUM

Og fortsetter.

– I år håper vi på å slå besøksrekorden fra jubileumsåret. Da hadde vi over 260 000 besøkende og i år krysser vi fingrene for at enda flere skal oppleve våre utstillinger og aktiviteter. Vi tar mål av oss å pirre nysgjerrigheten og interessen for å skape, sier Daniloff.

Som oppfordrer til å frigjøre dine kreative sider med lego.

– Helt uavhengig av hvem man er. Så hvis du har drømmer om fabelaktige byggverk, kan du nå realisere dem med sette sammen legoklosser på Teknisk museum.

I tillegg er du over 18 år, så kan du også bli med på Sent Lego - 13. oktober, på kveldstid - det kan du lese mer om på hjemmesiden.

Kuleste Lego-bygg

– Vi ser gjerne ditt kuleste lego-bygg. Legg ut et bilde på Facebook, twitter eller instagram med taggene #tekniskmuseum #legofestival, oppfordrer det populære museet på Kjelsås.

Og premien for beste byggverk er selvsagt byggesett i lego.

Mer info på museets hjemmeside.

LES OGSÅ ANDRE SAKER FRA NORDRE AKER BUDSTIKKE:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse