- Hinsides våre ønsker

Kjelsås IL-leder Kjell Øren mener Undervisningsbygg har tatt i alt for kraftig i beregningen av en oppvarmingshall i tilknytning til Kjelsåshallen.

Undervisningsbygg tenker hele 800 kvm. som «liten oppvarmingssal» på Kjelsås skole. - Hinsides Kjelsås ILs ønske om liten ekstrahall, sier lagleder Kjell Øren.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
KJELSÅS: Undervisningsbygg mener oppvarmingshallen, som ble tatt ut av prosjektet på grunn av for høye kostnader, kommer til å koste rundt 35 millioner - mens idrettslaget tenker 5-10 millioner.

Nå viser det seg at Undervisningsbygg og idrettslaget ikke snakker samme språk i forhold til størrelse og innhold i oppvarmingshallen.

LES OGSÅ: - Slapt politisk håndverk

LES OGSÅ: Krever idrettshallen tilbake

Liten flerbrukshall- Undervisningsbygg har definert «oppvarmingshallen» til en liten flerbrukshall, og som var planlagt å bli på 800 kvadratmeter. Det var inkludert tribune og garderobeanlegg. I tillegg var det planlagt å bygge hallen delvis nedgravd som også gjør bygging dyrere enn om man bygger alt på en flat tomt, sier kommunikasjonsdirektør Marit Thorsen i Undervisningsbygg. «Hovedidrettshallen» på Kjelsås er planlagt med et areal på 2300 kvm.

- En mindre hall

Leder av Kjelsås IL, Kjell Øren, kan fortelle at idrettslaget ser for seg en langt rimeligere og «enklere» oppvarmingshall.

- Dette er jo helt hinsides det Kjelsås IL tenker i forhold til en liten gymsal - i tillegg til den store hallen som skal erstatte eksisterende idrettshall. Vi tenker rundt 200-250 kvadratmeter, uten tribuner og garberober. Det betyr jo en mye mer rimelig løsning, sier Øren, og legger til at idrettslaget fortsatt vil jobbe for at oppvarmingshallen blir en realitet på «nye» Kjelsås skole.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse