Hjelp Hildegun å hjelpe flere!

Hildegun Fagerås (t.v.) fra Grefsenkollen føler sterkt for Oslos narkomane. Hun baker boller og deler ut klær. Her sammen med Frivilligsentral-sjef Kjersti Vasli på Grefsen, som Fagerås har samarbeidet med.

Hildegun Fagerås trenger vinterklær. Masse vinterklær. Også i år er hun beredt til å hjelpe guttene og jentene på Oslos skyggeside som fryser.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
GREFSENKOLLEN/SENTRUM: Hildegun Fagerås i Grefsenkollveien 3 har et stort hjerte for Oslos narkomane. Derfor har hun brukt nesten all sin tid de siste årene på å hjelpe. Hvert år baker hun 15.000 boller som deles ut til deltakerne ved Kirkens Bymisjons "arbeid som fortjent", til selgerne av bladet =Oslo, og til dem hun møter på sine mange turer i sentrum.

— Det viktigste for disse menneskene er at de blir tatt på alvor. At de får en prat med en de kjenner og en god klem, sier Hildegun.

Men er varm klem er likevel ikke nok. Om vintere har hun også delt ut klær til byens mange rusavhengige og hjemløse. De siste åren har hun søkt etter hjelpere i Nordre Aker Budstikke, og responsen har vært overveldende.

— Jeg kan ikke få takket nok alle dem som har gitt klær og hjulpet meg med dette, sier Hildegun, som ikke har tenkt å være dårlige i år.

Også Forsvaret har hjulpet Hildeguns kamp for å hjelpe. De siste to årene har de donert esker med undertøy.

— Nå har jeg fått bil og dermed kapasitet til å ta imot og distribuere mer enn tidligere, og ønsker veldig gjerne varme klær; luer, skjerf og votter. Gode og varme gensere og ytterjakker, ullting, varmedresser og overtrekksbukser som de narkomane kan bruke når de står ute og selger =Oslo, sier Hildegunn, som også gjerne tar imot soveposer og underlag.

Har du varme klær til overs, ta kontakt med Hildegun på tlf. 41141712/ 23394299.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse