Hjemmelaget tivoli i furu

Tradisjonen tro: Kjelsåsspeidernes dag på Frysja

Søndag: Kjelsåsspeidernes dag ble arrangert for 38. år, forrige søndag - her ved Frysja på Kjelsås. I forgrunnen alle svømmevestene til bruk i kanonene. FOTO: Kristin Tufte Haga

Det skal mer enn kraftig regnskyll til å stoppe Kjelsåsspeiderne i å arrangere speidernes dag. Kraftig regnskyll stoppet heller ikke folk fra å besøke arrangementet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
03.06.2013 kl 14:11

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: - Årets kraftigste regnskyll stoppet ikke på noen måte Kjelsåsspeiderne fra å arrangere Kjelsåsspeidernes dag. Det skal mer til enn et regnvær når speidergruppa mobiliserer medlemmer og foreldre til årets viktigste arrangement, forteller gruppeleder av Kjelsåsspeiderne, Åsmund Vikenes., og som kan legge til at arrangementet faktisk har holdt på hvert år siden 1975.

Tivoli i furu

- Små og store har kunnet more seg på landets eneste hjemmelagde tivoli i furu. Og arrangementets popularitet viser seg når så mange trosset søndagens store nedbørsmengder for å prøve karuseller, pariserhjul, kanopadling, spøkelsestelt og den eneste kabelfergen som krysser Akerselva, sier Vikenes.

- Imponerende oppmøte

- Det var faktisk et imponerende oppmøte, noe vi er veldig fornøyd med det.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse