Hodeløst i Valhall

 

Alderen skjemmer ingen, sies det. Too Human går inn for å avlive den myten en gang for alle.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
GAMER.NO: Dette er historien om actionrollespillet som har vært under utvikling i nesten ti år.

Dessverre har det tydeligvis vært mye kaffekok på kontorene til utvikleren, for resultatet står ikke i stil med utviklingstiden.

Les hele anmeldelsen av Too Human på Amobil.no

Du tar rollen som den norrøne guden Balder i en fremtidsrettet verden hvor onde maskiner er i ferd med å utrydde menneskeheten.

Sammen med flere av de andre gudene fra Valhall, skal du hjelpe menneskene i kampen.

Se video av Too Human

Som i mange andre moderne actionrollespill, foregår kampene mot monstrene i sanntid, mens man hele tiden kan stoppe spillet og modifisere sitt utstyr, sine ferdigheter og så videre.

På grunn av et rufsete kamera og et noe svakt kontrolloppsett, fungerer ikke spillet spesielt optimalt som actionspill.

Les også: Too Human-skaper lei av kritikk

Hvis man på toppen av dette legger en lite engasjerende historie og sjeleløse omgivelser, kan man konkludere med at Too Human ikke fungerer på toppnivå som rollespill heller.

Til tross for at kampsystemet er friskt, er det for mange andre faktorer som trekker ned actiondelen av spillet, og gjør at det henger veldig langt bak spill som for eksempel God of War.

Les anmeldelsen av God of War

Spillet er ikke utpreget dårlig, da kampene kan være engasjerende og by på gode utfordringer. Problemet er at det prøver å bite over for mye, og på den måten faller litt mellom to stoler.

Det finnes flere klart bedre alternativer på markedet, så dette spillet anbefales kun til de som ikke klarer å motstå den snodige koblingen av norrøn mytologi og science-fiction.

Les hele anmeldelsen av Too Human på Amobil.no

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse