ANNONSE
Annonse

Holdt ikke for Korsvollkandidat

Kristin Vinje håpet på Stortingsplass. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Kristin Vinje (H) fra Korsvoll håpet i det lengste på stortingsplass, men måtte innse det ikke blir noe av denne gangen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.09.2009 kl 11:43

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KORSVOLL: Bystyrerepresentant Kristin Vinje var sjettekandidat på Oslo Høyres liste, og den Nordre Aker-politikeren som lå best an til å få plass på Stortinget. Selv om partiet måtte ha gjort et uventet godt valg i hovedstaden for å sikre seg seks kandidater, så Vinje en mulighet.

— Dersom vi kommer i posisjon er det naturlig at noen av de øverste kandidatene får statsrådsposter. Det kan åpne muligheten for at jeg kommer inn på Stortinget, sa Vinje til Nordre Aker Budstikke på Høyres valgvake mandag kveld.

Høyre fikk en opptur mot slutten av valgkampen, og styrket sin tilstedeværelse i nasjonalforsamlingen med åtte representanter. Fra Oslo får partiet fire seter, ett mer enn tidligere.

Brit Teien i Nordre Aker Høyre, og medlem av Oslo Høyres arbeidsutvalg, var skuffet over at det ikke ble borgerlig flertall, men gledet seg over Høyres fremgang både i bydelen og forøvrig.

— Nordre Aker er en bydel Høyre setter veldig høyt. Vi har blant annet stått på for Omsorg+, et område der Nordre Aker har blitt en foregangsbydel i Oslo. Jeg stod som listebærer på Disen på mandag, og merket at vinden blåste i Høyres retning. Det viste også resultatene at stemte, sier Teien.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse