Høstens vakreste eventyr?

Snart klar for Elvelangs

 

Neste torsdag skal tusenvis av mennesker vandre i fakkellys langs Akerselva.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.09.2014 kl 12:19

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NORDRE AKER/OSLO: Torsdag 25. september vandrer tusenvis av mennesker i fakkellys langs Akerselva. Elvelangs arrangeres i år for femtende gang. Arrangementet starter klokken 20.00.

De elektriske lysene erstattes med rundt 4000 fakler - fra Kjelsås til Vaterland. I følge pressemeldingen blir det blant annet "...heftige rytmer, pyroteknikk, flammekunst, kor, lysdesign og klokkespill med 50 bronseklokker..."

Les også: Bilistene tar snarveien gjennom kirkegården

Annerledes kulturarrangement

- Elvelangs i fakkellys er et annerledes kulturarrangement. Elvebredden blir fylt med stemningsfulle innslag hvor mørket og fakkellyset er en del av opplevelsen. Underveis møter publikum på lysdesign, dans, toner, installasjoner og mye mer. Dette gjør Elvelangs til en av Oslos største og mest stemningsfulle kulturbegivenheter, skriver pressemeldingen om arrangementet. 

Nær 100 ulike kulturinnslag kan oppleves underveis, både profesjonelle og amatører deltar. Lokale krefter deltar med fakkeltenning, vakthold og kunstneriske innslag.

Nær 1000 frivillige

- Vi regner med at det er involvert nær 1000 frivillige. I fjor regner vi med at ca 35 000 mennesker gikk Elvelangs, ifølge arrangørene, som er Oslo Kommune ved Bydelene Nordre Aker, Sagene, Grünerløkka og Gamle Oslo.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse