Høyre og Frp uansvarlige?

 

Onsdag førstkommende behandler bystyret "nye" Grefsen barneskole. - På grensen til uansvarlighet at ikke også Høyre og Frp vil stenge Kapellveien, sier Venstres Kjell Veivåg.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.04.2010 kl 10:26

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

GREFSEN: – Både Høyre og Frp har gått for å bygge ut Grefsen skole – på begge sider av Kapellveien. Da er det på grensen til uansvarlighet å ikke ta konsekvensen av dette ved å stenge veien. Som ansvarlig skoleeier burde de ikke være i tvil om at dette er nødvendig, sier bystyrets Kjell Veivåg (V).

LES OGSÅ: Ikke bilvei gjennom skoleområdet

Utvidelse og stenging

– Mener H og Frp at veien ikke skal stenges, bør de også gå imot utvidelse av skolen!

Onsdag førstkommende skal bystyret behandle planen for "nye" Grefsen Barneskole. I bystyrets byutviklingskomité sa flertallet – ved Ap, SV og Venstre – ja til å stenge veien. Rødt har også tidligere uttalt til Budstikka at de vil støtte nevnte partier under bystyrebehandlingen av skolen, og da er det bankers for flertall for stenging, noe også Grefsen FAU (Foreldrenes Arbeidsutvalg) støtter.

LES OGSÅ: Naboer vil stenge Kapellveien

Ja til innsnevringer

Høyre og Frp derimot, ønsket ikke å stenge Kapellveien, men foreslo i stedet innsnevringer ved fotgjengerovergangen.

LES OGSÅ: Naboer synes stenging er et dårlig forslag

Lite aktverdig

– Nå oppnår Høyre og Frp at de andre partiene tar ansvar og sørger for at veien blir stengt – uten at de selv behøver å stemme for det. Dermed får de både en stor skole og kan samtidig si at "det var ikke vi som stengte veien". Det er en lite aktverdig politikk, ifølge Veivåg.

 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse