Hund på prøve?

Hvis du tenker på å anskaffe deg et kjæledyr, lar Trude Mostue deg låne et dyr "på prøve". Foto: TV2

Hvis du ønsker å prøve hvordan det er å ha et kjæledyr, låner Trude Mostue deg gjerne et.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.09.2008 kl 10:32

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
OSLO: I vinter gikk første sesong av programmet "Dyrlegene" på TV2, og programmet ble godt mottatt av dyreelskere landet over.

Snart er det duket for innspilling av en ny sesong, som trolig skal vises til våren. I den anledning søker Trude og de andre ved dyreklinikken på Høvik folk som kan tenke seg å teste ut et kjæledyr i hjemmet.

Prøveperiode

– Sånn som i forrige sesong går dette ut på at folk får "prøvekjørt" et kjæledyr som de alltid har hatt lyst til å ha, sier Trude Mostue til tv2underholdning.no og forklarer at dette gjør at folk får testet ut om et kjæledyr er det rette for dem.

– De fleste i forrige sesong ble begeistret for kjæledyret etter å ha hatt det i hjemmet en periode, sier Trude, men legger til at det var noen også fikk seg et lite sjokk - slik som da hennes egen mor fikk en gris i stua.

– Hun har alltid syntes griser er så søte, men de er jo ikke som små hunder i griseform, ler Trude som er spesielt interessert i å komme i kontakt med mennesker som ønsker seg uvanlige dyr.

Dyr som passer for deg

– Kanskje noen vil ha et pinnedyr eller en ilder? Jeg håper noen vil prøve en ilder. De er helt rå som kjæledyr, påpeker Trude.

Hun håper også at folk som har tenkt på å skaffe seg gnagere, minihester, papegøyer og skilpadder, melder sin interesse.

Dessuten håper hun å teste flere hunderaser ettersom hund er det mest populære kjæledyret. Ikke alle hunderaser passer for alle, og folk må finne ut av hva de kan klare å behandle, forklarer hun.

– Hvis man har en Grand Danois og kjører en Morris mini, kan det være som å ha en diger elg i baksetet. Vi ønsker å komme i kontakt med dyrekjære familier som gjerne vil prøve ut et dyr de ikke vet så mye om på forhånd. Dette er ment for å være en lærerik opplevelse, avslutter Trude.

Vil du prøve hvordan det er å ha et kjæledyr i hjemmet? Send mail til dyr@tv2.no eller ring 93 61 58 66.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse