Hva betalte naboen for huset sitt?

Hva betalte naboen for leiligheten? Hvem har bodd i din bolig de siste 20 årene – og hva betalte de? Eiendomsbasen gir deg svarene! I mange tilfeller kan du søke i eiendomsinformasjon helt tilbake til 1800-tallet. Gå inn på Nordreakerbudstikke.no for å finne svarene.

Er du nysgjerrig på hva naboen betalte for leligheten sin? Eller lurer du på hva din tidligere eiendom er omsatt for de siste årene?

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
31.08.2009 kl 15:00

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Ny tjeneste: I vår boligdatabase kan du søke opp boligpriser langttilbake i tid. Arkivfoto

OSLO: Nå kan du finne svarene i Nordreakerbudstikke.no's nye interaktive boligbase for hele Oslo.

I mange tilfeller kan du søke i eiendomsinformasjon helt tilbake til 1800-tallet, og du kan søke på gateadresser, postnummer, poststed eller navn.

Google-mapsEiendomsinformasjonen er koblet mot Google-maps og blir jevnlig oppdatert. Pr. i dag finner du eiendomsstatistikk frem til og med juli 2009.

Ikke borettslagBorettslagsleiligheter ligger foreløpig ikke inne i basen. Vær også oppmerksom på at seksjonering/oppdeling av eiendommer, samt eiendommer som arves/mottas som gave kan skape noen ulogiske variasjoner i prisstatistikken for enkelteiendommer.

GjennomsnittsprisI tillegg til salgspris for enkelteiendommer vil du blant annet kunne finne gjennomsnittspris for forskjellige typer eiendommer i din kommune, når på året det selges flest boliger og hvordan inntektsnivået er der du bor, eller der du ønsker å flytte til.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse