Hva skjer med bilvrakene?

Denne bilen er forlatt - noen meter før Lachmannsvei krysser veien til Linderudkollen.

Tidligere denne måneden skrev Nordre Aker Budstikke om flere bilvrak som er dumpet i Lachmannsvei. – Vi tar saken, sier Friluftsetaten.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.06.2006 kl 09:51

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Kjelsås: Nordre Aker Budstikke (NAB) følger opp bilvrak-saken i Lacmannsvei. Den ene bilen ved inngangen til Fjellknattveien ble fjernet i forrige uke. Etter at Trafikketaten frasa seg ansvaret, har vi sendt ballen videre til andre kommunale etater. NAB har blant annet vært innom plan- og bygningsetaten for mer informasjon om grunneier, og EBY - Eiendom- og byfornyelsesetaten. De henviste videre til Friluftsetaten, som nå bekrefter at de tar ansvaret for grunnen som vrakene er dumpet på.

– En bil er jo fjernet. Når det gjelder bilen ved barnehagen, Langsetløkka, er eier "funnet", og han har lovet å fjerne denne. Vi vil be trafikketaten om bistand til å fjerne den gjenværende bilen ved Fjellknattveien. Når det gjelder den siste bilen - nærmest veien opp til Linderudkollen - må vi vurdere situasjonen nærmere, sier Håvard Pedersen, Skog- og naturoppsynsmann i Friluftsetaten.

Han forteller at det er et problem at folk dumper biler.

– Folk etterlater seg avskiltete biler og bilvrak ved innfallsportene til marka og ved friarealer. Friluftsetatens oppsynsmenn bruker årlig en god del tid på å forfølge slike saker, sier Pedersen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse