Donald forsvant, men nå er julebamsen der: Hva synes du?

Denne opplyste julebamsen skaper noe trafikkstopp i Frysjaveien - folk stanser bilen for å ta bilde av bamsen. FOTO: KRISTIN TUFTE HAGA

Stor ståhei da Donald forsvant fra Frysjaveien for noen år siden. Nå har det kommet en nye maskot på plass – i hvert fall en skikkelig julebamse.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2015 kl 15:32

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

BREKKE: Eurosign AS i Frysjaveien har ikke hvem som helst på kundelisten, blant annet Grand Hotel og Slottet, i tillegg til Østbanehallen og på Rådhusplassen lyser firmaet også opp.

Julebamse

Fra før av har de pyntet opp et lite tre utenfor lokalene i Frysjaveien, men i år har det kommet enda mer lys på plass. I form av en stor julebamse i gave. Kanskje en liten trøst for oss som fortsatt savner Donald Duck på inngangspartiet til Hjemmet Trykkeri i Frysjaveien - hvor ble det av Donald Duck?

LES OGSÅ: Russebråk, kvinne antastet og mann hentet ut av Marka

Mange som reagerer eller?

– He,he, ja det har vært tilløp til noen små trafikale settinger her, folk stopper jo for å ta bilde av bamsen. Vi ser jo at det dukker opp bilder av bamsen i sosiale medier, og tilbakemeldingene så langt har kun vært positive, forteller daglig leder i Eurosign AS, Arne Kluge.

Han legger til at den store bamsen i gaven er godt forankret, i tilfelle noen skulle bli fristet til å sette bamsen i egen hage.

– Den skal få lov å stå der til januar, til ren og skjær pynt og lys. Vi bruker mange forskjellige symboler til å lyse opp, reinsdyr, pingviner, isbjørner og så videre, for å lage fest i mørket, legger Kluge til.

LES OGSÅ: Er dette årets julegave? Vinn billetter til OverOslo 2016!

15 år i Frysjaveien

Men juletrelys til hvermansen har de ikke..

– Nei, det er mer til store og «proffe» trær, som for eksempel det på Universitetsplassen, det er lys fra oss, sier Kluge, som forteller at firmaet har holdt til på Frysja i nærmere 15 år.

Det kommer til å skje mye i området fremover, med utbygging av mange boliger.

– Vi har i planen å bli her til 2018, avslutter Kluge.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse