- Hvem er dette sin pokalpenis?

Vibeke Skofterud tok seg god tid til å vise frem gamle bilder av en avkledd Kjetil André Aamodt. Foto: Alle foto: Alice Johansen

Vibeke Skofterud viste frem Kjetil André Aamodts mørke fortid.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.05.2012 kl 14:38

ULLEVAAL STADION: Kjetil André Aamodt og Vibeke Skofterud var konferansierer under visningen av den norske OL-kolleksjonen til London 2012.

De to idrettsutøverne viste uhøytidelig frem bilder av gamle bilder av seg selv med ikke fullt så mye klær på.

Se bilder fra motevisningen her!

- Ja, og hvem er så dette sin pokalpenis? spurte Skofterud og viste frem bilde av Aamodt i blanke messingen, som dekket til sine edle deler med edelt metall.

Førsteuttaket til OL

Riktig så avkledd var ikke resten av moteshowet, hvor blant annet syklist Edvald Boasson Hagen deltok. I tillegg til profesjonelle modeller, gikk også mange av utøverne som er blitt tatt ut i førsteuttaket til OL i London.

- Jeg gleder meg utrolig mye til OL, men først er det Tour de France, så jeg håper jeg kommer derifra med i alle fall litt overskudd, sa Boasson Hagen.

Her er det foreløpige uttaket:

Ridning:

Siril Helljesen (dressur)

Seiling:

Eivind Melleby

Petter Mørland Pedersen

Skyting:

Tore Brovold

Svømming:

Sara Nordenstam

Ingvild Snildal

Sykkel (landevei):

Edvald Boasson Hagen

Thor Hushovd

Alexander Kristoff

Lars Petter Nordhaug

Friidrett:

Tonje Angelsen (Høyde)

Jaysuma Saidy Ndure (Sprint)

Andreas Thorkildsen (Spyd)

Padling:

Mira Verås Larsen Strand

Eirik Verås Larsen

Roing:

Olaf Tufte (singlesculler)

Kjetil Borch (dobbeltsculler)

Nils Jakob Skulstad Hoff (dobbeltsculler)

Kristoffer Brun (lettvekt dobbeltsculler)

Are Strandli (lettvekt dobbeltsculler)

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon