ANNONSE
Annonse

Hvem fortjener miljøprisen

Oslo kommune skal dele ut miljøprisen for 2012

vinnere: Nordstrand Vel var en av vinnerne av miljøprisen i fjor: fra venstre Jarle Abelson (styreleder) Pawel Jablonski, Anne Grete Solstad, Kjellaug Løken og Johannes Løken - les mer om vinnerne på miljøprisens facebookside. Foto: FOTO: Bymiljøetaten

Kommunen skal dele ut Oslo miljøpris - for 2012. Kjenner du noen som fortjener den?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.03.2012 kl 12:31

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

OSLO: - Nå starter kampen om hvem som fortjener Oslo miljøpris og 50.000 kroner for sin innats for miljøet. Vi er ute etter de som har tenkt nytt, fått til betydelige resultater eller gjort en innsats over lengre tid for Oslomiljøet, sier Cecilie Bergmann, seniorrådgiver i Oslo kommune og Bymiljøetaten.

 

- Og i år er vi spesielt på jakt etter dem som bidrar til at Oslo blir en lavutslippsby, sier Bergmann.

Kandidater kan foreslås via skjema under "Miljøportalen" til Oslo kommune, eller du kan sende forslaget på e-post: postmottak@bym.oslo.kommune.no

Innen 20. april

- Men fristen er 20. april. Vi har allerede fått inn seks kandidater, men ønsker flere, sier Bergmann, og legger til at kandidatene kan ses og leses om på Bymiljøetatens nye facebookside.

- Og så kan man støtte gode kandidater ved å "like dem" eller legge inn kommentarer som støtter kandidaten man liker best, sier Bergmann.

Prisen i juni

Kommunens miljøpris har vært delt ut siden 1998, og skal i år deles ut i begynnelsen av juni i forbindelse med Oslo miljøfestival og verdens miljøverndag. Prisen kan gis til enkeltpersoner, organisasjoner og virksomheter som med sin miljøinnsats i Oslo kan fremstå som et godt eksempel for andre.

Flere "nominasjonsregler" på kommunens hjemmeside.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse