Hvem fortjener Sognprisen?

23. februar er fristen for å sende inn forslag til hvem som fortjener Sognprisen 2006.

Nå kan du bestemme hvem i nærmiljøet som skal få Sognprisen 2006.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.02.2007 kl 10:22

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Sogn: Lions Club Oslo Berg holder sine møter på Berg gård, og klubben deler hvert år ut Sognprisen. Det er et eget styre som vurderer kandidatene, og som står for prisutdelingen.

Nå er det igjen tid for styret, Tom E. Taasen og Edvard Stang (leder) fra Berg Lions og Vegard Juland (Nordberg Lions) – til å motta henvendelser og vurdere kandidater for Sognprisen 2006.

- En oppfordring gis til alle om å tenke etter, og til å komme med forslag på kandidater. Det finnes en rekke personer og organisasjoner i vårt distrikt som har gjort eller gjør en flott innsats i og for vårt lokale miljø og som kommer befolkningen til gode. Kandidater kan være personer, grupper eller organisasjoner som bor eller virker i området Kirkeveien i sør til Sognsvann i nord, fra Akerselva i øst til Sognsvannsbekken i vest, forteller styret til Nordre Aker Budstikke.

Prisen ble opprettet i 1989. Den har vært utdelt 12 ganger. I fjor fikk Kari Stavnsborg den. Tidligere er den tildelt blant annet Koll, Nordberghjemmets venner, Gunnar Schau, Kristin Rode, Johan L. Stang og Knut Olborg. Prisen er en skulptur laget av kunstneren Zu Yi Chen.

Frist for å sende inn forslag er 23. februar. Forslag sendes til: Sognprisen, c/o Stang, postboks 4 Tåsen, 0801 Oslo.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse