Ber sjåføren melde seg: Hvem kjørte på sparkesykkel og Edmund (14)?

Hvem kjørte på sparkesykkelen og Edmund (14). FOTO: PRIVAT

– Edmund (14) ble også skadet, i fallet ved sammenstøtet med bilen. Sparkesykkelen hans ble totalt ødelagt, forteller mor Ingrid Holm Finseth, og oppfordrer bilføreren til å melde seg.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
21.11.2015 kl 15:31

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

GREFSEN: Det var mandag for halvannen uke siden at Edmund (14) skulle en tur til Storo, på sparkesykkel. Han kom nedover forbi Kiwi, over Lettvintveien. Der stoppet samtidig en bil for å slippe over to menn med hunder.

– Startet opp for tidlig

– Bilen som stoppet for mennene, startet opp igjen for tidlig, og resultatet ble at bilen traff sparkesykkelen til Edmund, og som gjorde at han datt i asfalten, forteller moren Ingrid Holm Finseth.

LES OGSÅ: GPS-bande herjer på Østlandet og i Nordre Aker. Disse bilmerkene er de ute etter

Hun forteller videre.

– Går det bra?

– Både turgåerne og bilisten - det var to i bilen - kom bort og ut til Edmund, og spurte om det gikk bra. Han var nok ganske sjokket over opplevelsen, og svarte ja. Men det gikk jo ikke bra.

Bilisten dro videre - det samme gjorde turgåerne.

Skadet kne og ødelagt sparkesykkel

– Edmund kom seg hjem med den ødelagte sparkesykkelen. Kneet var hovent, men legen ba Edmund om å ta det rolig en tid fremover. Det kunne gått mye verre - ikke minst er jeg selvfølgelig veldig glad for at Edmund bruker refleksvest. Men det jeg reagerer veldig på, er at ikke voksne folk sørger for at foreldrene til barn- og unge blir oppringt, kontaktet ved en så alvorlig hendelse, sier moren.

Ikke minst også for å erstatte det som er ødelagt.

– Meld deg, oppfordrer hun til bilføreren.

LES OGSÅ: Aktivitetssonene er viktig for Lyn Ski: Men er forslaget en forutsetning for bruk, eller en trussel mot Oslomarka?

Kjenner til biltype

Familien kjenner til biltype, og har politianmeldt hendelsen. Sparkesykkelen er totalt ødelagt. Edmunds telefon ble også skadet i sammenstøtet, og er til reparasjon.

– Sparkesykkelen lå smadret under bilen, Edmund ba også bilføreren om å flytte bilen, så han fikk løs sparkesykkelen, legger moren til.

Hvis noen av leserne til Nordre Aker Budstikke har informasjon om hendelsen, ta kontakt med moren Ingrid Holm Finseth, telefon 91842242.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse