ANNONSE
Annonse

Hvem rydder opp her?

Kanskje på tide å ta av polstringene?

hvem?: - Ser ikke veldig pent ut! sier Nils Johannsen, som nå håper på at de "ansvarlige" tar bort mattene på krakkene. FOTO: Kristin Tufte Haga

Noen polstret inn deler av krakkene i Havnabakken i vinter. Kanskje på tide å ta polstringen av igjen?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.04.2012 kl 15:30

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KORSVOLL:Glavamattene ble satt på krakkene i fjor, da krakkene fortsatt var ganske så nye og snøen hadde lagt seg. Og mest sannsynlig ble «sikringsarbeidet» gjort av foreldre eller andre, som kanskje var redd for at noen skulle skade seg nedover Havnabakken - i møtet med en krakk. Men nå er det ikke mer snø, og blant annet lurer beboer i nærområdet, Nils Johannsen, på når de samme folkene har tenkt til å fjerne mattene igjen?

- Ikke veldig pent

- Det ser jo ikke veldig pent ut akkurat! En annen ting er at «sikringen» også virker litt merkelig nederst i bakken her - for disse krakkene er jo på langt nær midt i «akesonen», her er det jo også trær foran. Uansett, så håper jeg - og sikkert mange med meg - at de ansvarlige nå rydder opp, sier Johannesen.

Avisen har vært i kontakt med Korsvoll vel, og nærliggende barnehage, men ingen visste hvem som hadde montert fast mattene på krakkene i Havnabakken.

Men etter at nab.no la ut saken, så har det kommet frem at det er bydelen selv som har satt opp mattene på krakkene.

- Polstringene ble satt opp av bydel Nordre Aker i vinter og de har lovet å fjerne de i løpet av kort tid, ifølge informasjonsrådgiver Anne Grete Nyrud i bymiljøetaten.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse