Hvor kjapt kan en vegetarianer spise en hamburger?

Absolutt alt for en god sak! Det tenkte veggis-senterleder Unni Merethe Aasgaard og kastet seg ut i Movember-utfordringen om raskest mulig å spise opp en hamburger.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
03.11.2015 kl 17:48

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Leder ved Storo Shopping, Unni Merethe Aasgaard, tar movember-utfordringen på strak senter-arm. FOTO: KRISTIN TUFTE HAGA

STORO: Movember er en årlig kampanje for bevisstgjøring om menns helse, og pengeinnsamling til forsknings- og støtteprogrammer med fokus på prostatakreft, testikkelkreft og psykisk helse. Bak kampanjen står Movember Foundation, som er en uavhengig internasjonal stiftelse.

Og Movemberaksjonen er mye mer enn barter. Egon Storo utfordrer privatpersoner og firmaer til å bli med i konkurransen mandag 23. november, klokken 19.00, om hvem som raskest klarer å spise opp en hamburger. Flere fra samme firma kan melde seg på. Det skal dekkes opp med langbord inne i selve kjøpesenteret.

Middag til 10.000 kroner

– Førstemann til å spise opp Mo-burgeren, vinner muligheten til å donere bort én middag til en verdi av 10.000 kroner. Middagen doneres bort til valgfri organisasjon. Påmeldings-avgiften på 1000 kroner går direkte til Movember Foundation, forteller daglig leder ved Egon Storo, Øystein Hoff.

Han legger til at selveste Oslo-politiet ved Geir Tveit, kommer til å bivåne det hele, for å se at alt går riktig og rett for seg.

Øystein forteller om rekorden under Movember-arrangementet i fjor fra nabosenteret på Ski. Nesten 30 personer stilte, og vinneren slukte burgeren på ett minutt.

Se bildet større

Her skal det dekkes langbord, mandag 23. november, og klokken 19.00 spises det løs, her senterleder Unni Merethe Aasgaard med daglig leder ved Egon, Øystein Hoff. FOTO: KRISTIN TUFTE HAGA

Hvor kjapt spiser veggisen en burger?

Men selvsagt må alt prøves ut i forkant på Storo. Og senterleder for Storo Storsenter, Unni Merethe Aasgaard, har litt motvillig sagt ja til å være prøvespiser.

Motvillig, ikke fordi hun ikke tar en utfordring på strak senterarm, men fordi Unni faktisk er så godt som vegetarianer. Hun spiser i hvert fall omtrent aldri kjøtt.

– Men absolutt alt for en så god sak!, sier Unni og kaster seg over burgeren.

Eller kaste seg over er kanskje litt drøyt. Øverst i saken kan du selv se hvor kjapt en veggis kan «kaste» i seg en skikkelig burger.

Eldre på julelunsj

Noen storspisere og/eller hamburgelskere rundt omkring? Bare å ta kontakt med Øystein ved Egon.

Som også har flere veldedige planer før jul. Som i fjor inviterer han eldre fra bydelens sykehjem på gratis julelunsj i hele november, han ordner også med transport ved behov.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

LES OGSÅ:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse