ANNONSE
Annonse

– Hvordan tror de folk skal komme seg på jobb?

HIT: Men ikke lenger - veiarbeider og turveien langs elva fra Stillatorget og ned til Nydalen er stengt til langt ut i juli. Foto: PRIVAT

Stengt, stengt, stengt. Både her og der. Og nå sist ut turveien fra Kjelsås og nedover Akerselva. Og den strekningen skal være stengt lenge.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.06.2015 kl 13:50

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KJELSÅS/NYDALEN/AKERSELVA: En leser tok tirsdag kontakt med Nordre Aker Budstikke. I dag var det nemlig satt opp skilter ved Stillatorget, turveien er stengt for gjennomkjøring videre nedover Akerselva fra Kjelsås.

SISTE NYTT I SAKEN (mandag 8. juni): Byråd Guri Melby stanser asfalteringen

Smedstadtunnelen stengt

– Nå er jo Ring 3 halvert på grunn av tunnelarbeid, og vi oppfordres til å gå, sykle, løpe til jobb. Da synes kommunen og Bymiljøetaten at tiden er inne til å spa opp turveien langs elva fra Frysja og nedover, skriver leseren.

LES OGSÅ: Kommunen omgjorde private milliontomter til friluftsområder.

– Hvordan skal folk komme seg på jobb?

– Er det mulig! I tillegg er T-banen til Mortensrud gravd opp! Hvordan tror de folk skal komme seg på jobb? legger hun til.

Nordre Aker Budstikke har kontaktet Bymiljøetaten for en kommentar om disse arbeidene.

LES OGSÅ: Sterke reaksjoner: «22 av 24 spurte ønsker ikke asfalt langs Akerselva»

Asfalt

– Det er den skrøpelige gang og sykkelveien langs Akerselva fra Kjelsåsveien til Gjerdrums vei i Nydalen som skal få nytt asfaltdekke. Gang/sykkelveien blir helt eller delvis stengt i noen dager, men det er muligheter for å sykle omveier, sier pressetalsmann i Bymiljøetaten, Odd Olav Bratteberg.

Han fortsetter.

– Arbeidet vil ha en varighet på 2-3 uker. Selv om det oppfordres til å gå eller sykle på grunn av tunnelarbeidene, må publikum påregne at annet infrastrukturarbeid, det være seg asfaltering, strømforsyning, vann og avløp eller telekabler, må utføres i årene framover. Bymiljøetaten og Statens vegvesen samarbeider for å koordinere større arbeider, legger han til.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse