Hvorfor er snarveien stengt?

Snarveien mellom Sandakerveien/NAV-kontoret og Gullhaugveien er stengt. Likevel velger flere å gå her likevel. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Også i år er snarveien mellom NAV-bygget og Gullhaugveien stengt.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NYDALEN: – Jeg lurer på om dere kan finne ut hvorfor det er sperret mellom NAV-bygget opp mot toppen av Sandakerveien og ned til trappene hvor man kan gå videre ned til torget. Det er en veldig grei snarvei når du skal til T-banen, BI og 37-bussen og kommer ovenfra, skriver en leser til Nordre Aker Budstikke.

Hun bor i Lillo terrasse, og skriver at snarveien, som avsluttes med noen små trinn ned til Gullhaugveien, var sperret også i fjor vinter. Da var det på grunn av mye snø og is.

Se bildet større

Alternativ rute er skiltet.

Trappen og stien fra Sandakerveien og til Gullhaugveien er stengt med gjerder, og det er satt opp et skilt med ny trasé for gående i anleggsperioden.

Da Nordre Aker Budstikke var forbi fredag formiddag så vi flere personer som trosset sperringene og benyttet seg av snarveien likevel.

Vi tar derfor kontakt med Avantor, eiendomsselskapet som står for driften av store deler av Nydalen, og spør hva som er årsaken til at veien nå er stengt. Der får vi følgende svar:

– Hele trappa/skråningen var i ferd med å gli ut. Utbedring skjer i regi av Nydalen gårdeierforening og forventes ferdigstilt iløpet av cirka tre uker.

Se bildet større

Arbeidene skal være ferdige i løpet av tre ukers tid. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

LES SVAR PÅ FLERE SPØRSMÅL:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse