I overkant lang omvei

Den som leter etter Jomfrustien på Ullevål, leter forgjeves. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Her ble det vel feil, Statens vegvesen?

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

ULLEVÅL: Nordre Aker Budstikke fikk torsdag melding om dette skiltet ved anleggsplassen for den nye gangbroa over Ring 3 ved Ullevaal stadion.

Her får forbipasserende beskjed om at stien er midlertidig stengt og at de heller skal benytte Jomfrustien.

Problemet er bare at Jomfrustien ligger på Bekkelaget, en «omvei» som ifølge Google Maps ligger 8,7 kilometer unna. Til fots tar det 1 time og 53 minutter å komme seg fra Ullevaal stadion til Jomfrustien. Og så skal man tilbake igjen.

Se bildet større

Skjermdump, Google Maps.

– Ja, dette ble i overkant langt, ler Håvard Vikheim, kommunikasjonsrådgiver i Statens vegvesen, på telefon fredag ettermiddag.

– Dette har nok hengt igjen etter en tidligere jobb.

Vegvesenets folk skal ta turen til Ullevål og ta ned skiltet så raskt som mulig og sjekke om det henger igjen flere skilt med feil budskap, legger han til.

Ny gangbro

Statens vegvesen er i gang med å bygge ny gangbro over Ring 3, fra Ullevaal stadion til Blindern videregående skole. Den gamle var overmoden for utskiftning. Her kan du se hvordan den nye skal bli.

Fjernet påkjøringsrampe

Før jul skrev vi om at akselerasjonsfeltet i østgående retning – påkjøringsrampa – fra Sognsveien til ringveien var blitt fjernet, som følge av arbeidet. Det skapte både kø og farlige situasjoner.

Etter tilbakemeldingene fra lokalmiljøet, startet Statens vegvesen natt til fredag arbeidet med å sikre forholdene for bilistene. Les om tiltakene her.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Blindernrevyen 2018: All verdens morsomheter på Blindernrevyen

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse