Idol-Jesper fra Tåsen i finalene

 

Onsdag kveld sang Jesper Jenset (17) fra Tåsen seg enda videre i Idol, helt inn i semifinalerundene.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
18.09.2014 kl 09:07

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

TÅSEN:  Idol-deltager Jesper Jenset (17) er opprinnelig fra Molde, men bor nå på Tåsen. Onsdag kveld ble det klart at Jesper er en av 40 deltagere som er igjen, og som skal opptre i de direktesendte semifinalene og kjempe om finaleplassene i Idol 2014.

Fra nå av er det seerne som skal velge hvem som går ut og hvem som går videre.

- Klart jeg ble veldig glad da de sa jeg var videre. Jeg glemte noe av teksten under fremføringen, men man blir jo litt nervøs når man blir sittende lenge og vente på tur for å synge, sier en blid Jesper til avisen etter Idolsendingen onsdag kveld.

Nå trenger Jesper stemmer fra seerne - onsdag 24. september skal han i ilden med "Free Fallin" av Tom Petty.

- Jeg håper jo flest mulig stemmer på meg! Jeg skal ihvertfall gjøre alt jeg kan for å synge og opptre best mulig. Uansett blir det artig å opptre live, sier Jesper fra Tåsen. 

I sin første Idol-audition sang og spilte Jesper så Tone Damli ble helt «varm inni seg» Kurt Nilsen sa «nei» til Jesper, men med de tre andre dommernes ja-stemmer var Jesper videre i Idol etter første audition.

«Norges nye Justin Bieber?»

«Er han Norges nye Justin Bieber» sto det på TV2 på nettsidene etter første audition.

- He he, jeg er ikke i samme musikksjanger som Bieber, men får ta det hele som et kompliment, tøft det da! sa Jesper til avisen etter første Idol-audition.

- Jeg har jo fått noen nye venneforespørsler på facebook og følgere på Instagram. I tillegg har det vært en del oppringninger på telefon, så den slo jeg av en stund i går. Men det er jo bare gøy da - med mye oppmerksomhet, sa også Jesper, som - sikkert til glede for mange - i tillegg kunne fortelle at han er singel.

Idoldeltageren kan ellers fortelle at han «alltid» har sunget og spilt gitar - onkel er også musiker. Jesper skriver også egen musikk.

Aktiv turner

Til daglig er han elev ved Wang Toppidrettsgymnas, i 2. videregående. Jesper er nemlig også aktiv turner på Norges herrelandslag.

- Jeg trives veldig godt på Wang. Det var jo derfor jeg flyttet til Oslo, for å kunne kombinere skole og turn på best mulig måte, ifølge  Jesper, som altså bor hos familie på Tåsen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse