Oppslukende rollespill: Ikke helt Fable-aktig

 

Bli en helt, se verden forandre seg rundt deg, og glem alt annet.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
GAMER.NO: Endelig kommer oppfølgeren til Fable. Dette rollespillet snur opp-ned på alt du trodde var mulig, og lar deg gjør akkurat hva du vil, når du vil.

Les også: Kjærlighet i Fable 2

Friheten er enorm til å skape akkurat den helten du ønsker. Du starter som en liten gutt eller jente, og legger ut på et eventyr som lar deg redde verden, terrorisere den, eller om dette ikke skulle være interessant nok, kan du satse på kjøp og salg av eiendom.

Les også: Fable 2 får mer drama

Mye av tiden går med til å ta forskjellige oppdrag som naturlig nok sender deg ut i kamp. Spillet har et engasjerende kampsystem som lar deg gjøre alt med bare én knapp: Du slår, forsvarer, og fyrer løs heftige spesialangrep på en utrolig enkel og intuitiv måte.

Se video av Fable 2

Minst like viktig er hunden som alltid følger med deg. Den forandrer utseende avhengig av hvordan du oppfører deg, og kan gå fra å være en søt og liten tass, til å bli et beksvart monster med rødglødende øyne.

Hunden blir svært nyttig for å vise vei, samtidig som den snuser fram kister og nedgravde skatter.

Legg til at Fable 2 er pakket inn i en engasjerende historie, og du har et mesterverk så fullt av muligheter at du vil ha lyst til å spille det mange ganger.

Les hele anmeldelsen av Fable 2 på Gamer.no

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse