Politikontroll ved Kjelsås skole: – Ikke noe alvorlig!

Politiet er forsåvidt fornøyd med «resultatet» av tirsdagens trafikk-kontroll ved Kjelsås skole. Fra venstre (v/Frukt/Grønt) politibetjent og trafikk-kontakt ved Majorstua Politistasjon, Erik Ueland og kollega.

Ingen alvorlige trafikkovertredelser ble notert under politiets kontroll ved Kjelsås skole onsdag morgen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.08.2008 kl 15:19

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Onsdag 20.08. var det trafikk-kontroll ved Kjelsås skole.

KJELSÅS: Onsdag morgen avholdt politiet en kontroll av trafikken til og rundt Kjelsås skole.

Ikke alvorlig– Ingen alvorlige trafikkovertredelser ble notert. Tre fikk forelegg for å kjøre uten bilbelte. I tillegg ble det tilsnakk til enkelte andres trafikkadferd i området - også til voksne som krysser veien til fots med små barn - utenfor fotgjengerfeltet, forteller trafikk-kontakt og politibetjent ved Majorstua Politistasjon, Erik Ueland.

Mange skoler

– Resultatet av kontrollen er vi forsåvidt godt fornøyd med. Vi var litt sent ute til å få med oss hele morgenrushet, men generelt var det lite trafikk. Man kan jo håpe på at de fleste ankommer skolen til fots, sier Ueland., og legger til at det denne gangen ikke ble avholdt noen fartsmåling.

Majorstua Politistasjon har hele 29 skoler med førsteklassetrinn innen sitt «sogn».

– Det betyr at det er mange skoleområder vi skal foreta lignende kontroller ved. Men kanskje kommer vi tilbake til Kjelsås for lignende kontroller senere, sier Ueland.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse