Ikke noe Post på Korsvoll

Posten sier nei til å opprette en "Post i Butikk"-ordning på Korsvoll, slik Steinar bakken og Thor Gjestdal. Arkivfoto: Karl Andreas Kjelstrup

Posten har vurdert beboerønsket om «Post i Butikk» på Korsvoll. Svaret er nei.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
18.03.2009 kl 10:46

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KORSVOLL: I oktober ytret Steinar Bakken på Korsvoll ønske om et bedre posttilbud i området.

– Tungvint

– Vi i området her hører til Kjelsås postkontor. Det er tungvint, særlig for mange barnefamilier. I tillegg er åpningstidene upraktiske, og reiseveien en helt annen enn den de fleste har til daglig, sa Bakken, og fikk støtte fra nabo Thor Gjestdal, da Nordre Aker Budstikke møtte ham utenfor Rimi Korsvoll, et av forslagene til sted for etablering av en Post i Butikk-ordning (PiB).

På forespørsel fra Nordre Aker Budstikke har derfor Posten gjennomført en intern vurdering av forslaget.

Ikke lønnsomt

– Den viser at det ikke er tilstrekkelig økonomisk grunnlag for å etablere et nytt Post i Butikk i dette området – i tillegg til Kjelsås postkontor, uttaler kommunikasjonsdirektør i Posten Norge, Elisabeth H. Gjølme, til Nordre Aker Budstikke.

– Dersom Posten skulle opprettet en PiB i nedslagsfeltet til tidligere Korsvoll postkontor, ville grunnlaget for Kjelsås postkontor blitt redusert og verken postkontor eller PiB ville bli lønnsomt. Vi har derfor som svar på denne konkrete henvendelsen konkludert med at postordningen i Kjelsås/Korsvoll ikke endres.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse