Ingen avklaring for Berg Gård

Om ikke lenge flytter også Ullevål Helsestasjon ut av lokalene på Berg Gård og til Nydalen, her Thora Asbjørnsen foran inngangen til helsestasjonen.

– Det er fortsatt ingen løsning for de tomme Berg Gård-lokalene, sier styreleder i CP-foreningen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
28.01.2008 kl 10:48

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Berg Gård: Tidligere i januar skrev Nordre Aker Budstikke om tomme Berg Gård-lokaler. CP-foreningen uttalte til avisen at de håpet på en løsning i løpet av januar.

Ingen løsning

– Vi har fortsatt ikke kommet til noen løsning med feste-utleier Oslo kommune, sier styreleder Ewy Halseth i Cerebral Parese-foreningen (CP-foreningen).

For noen uker siden var Nordre Aker Budstikke i kontakt med CP-foreningen, som eier de 5000 m2 tomme lokalene på Berg Gård. Lokalene har stått tomme i over ett års tid. Oslo kommune eier grunnen, men fester bort tomten til CP-foreningen.

Foreningen er fortsatt i dialog med kommunen ved byrådsavdeling for byutvikling om fremtidig bruk av eiendommen.

Taper penger- Vi er opptatt av å sikre foreningens drift slik at vi kan ivareta våre oppgaver til beste for våre medlemmer, og taper penger for hver eneste måned lokalene står tomme. I februar skal vi ha styremøte, og jeg håper og tror at en mulig løsning da ligger klart på bordet for diskusjon, sier Halseth.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse