Ingen penger til stadion

Høyre, FrP, KrF og Venstre er enige om Oslo kommunes budsjett for 2007, og det ble ingen penger til nytt stadion på Voldsløkka. – Jeg er ikke overraska, sier Skeidleder Terje Martinsen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.12.2006 kl 09:25

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Voldsløkka: – Det er jo full anleggskrise i Oslo, og man trenger sårt et mindre stadionanlegg på Voldsløkka med kunstgress, undervarme og flomlys. Ikke bare Skeid, men hele byen ville hatt glede av det, sier daglig leder i Skeid, Terje Martinsen.

Martinsens håp om nytt stadion er nå helt i det blå. Mens budsjettkameratene Høyre, FrP, KrF og Venstre fant plass til både kombinert landhockey- og bandybane i tillegg til skatehall, ble det ikke noen penger til nytt stadionanlegg i Oslobudsjettet 2007. At behovet er stort levner anleggsansvarlig i Norges Fotballforbund liten tvil om.

– Anlegget på Voldsløkka lider av dårlig allmenntilstand, for å si det sånn, sier Ole Myrvold i NFF. Han forteller at det ikke er tatt noen beslutning om Skeid får spille på Voldsløkka til neste år.

– Vi var på befaring i forrige uke og har hatt møte med Skeid og kommunen, og håper å fatte en beslutning om en uke eller to, sier han til Østkantavisa.

Terje Martinsen i Skeid er ikke fornøyd med å måtte spille på Bislett.

– Det er lange avstander og åtte løpebaner mellom første rad og sidelinja. Det er ikke akkurat i den retninga utviklinga går for tida, sier Martinsen .

– Hadde det blitt bevilget penger til nytt stadion hadde vi ganske sikkert fått dispensasjon for å spille på Voldsløkka, mener han.

Martinsen mener hele Oslo kunne nyte godt av et mindre stadionanlegg i tipp topp stand.

– Det kunne vært utmerket for andre Oslolag som rykker opp til Adeccoligaen, for Royal Leaguekamper, for lag fra hele byen. Et anlegg med kunstgress kunne blitt brukt hele tida, i motsetning til dagens anlegg som brukes hver 14. dag, påpeker han.

Med forrige ukes budsjettforlik blir det ingen penger til nytt anlegg.

– Jeg er ikke fornøyd i det hele tatt. Men jeg er ikke overraska, sier Martinsen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse