Ingenting skjer

Det er veldig smalt i Langåsveien.

I fjor sa plan- og bygningsetaten at den ville vurdere barnehage-saken på nytt. Men foreløpig ser det ikke ut til at den har gjort det.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
13.09.2007 kl 09:45

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Korsvoll: Nordre Aker Budstikke har flere ganger skrevet om trafikk- og parkeringssituasjonen i Langåsveien, inn mot Andromeda Barnehage helt innerst i veien. Snart ett år senere er fortsatt Langåsveien, og skoleruta for flere hundre unger til Korsvoll, like smal. Fortsatt har ikke barnehagen opparbeidet tilstrekkelig adkomst i henhold til plan- og bygningslovens veikrav. Og så vidt avisen vet har fortsatt heller ikke plan- og bygningsetaten gjort noe med barnehagens dispensasjon fra veikravet, selv om etaten har blitt gjort oppmerksom på at turveien som ligger til grunn for dispensasjonen ikke eksisterer i virkeligheten, men bare på kartet.

I forrige uke kontaktet Nordre Aker Budstikke plan- og bygningsetaten for en status i saken, men har foreløpig ikke mottatt noen tilbakemelding.

I vinter engasjerte også Ap-politiker Ivar Christiansen seg i Langåsvei-problematikken. Men han fikk heller ikke plan- og bygningsetaten med på at noe måtte gjøres vedrørende situasjonen i Langåsveien.

- Ett eksempel på at kravene fra lokaldemokratiet blir overprøvet og neglisjert fra administrativt hold i kommunen, sier Christiansen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse