ANNONSE
Annonse

Innbruddsraid på Grefsen/Kjelsås

Området Grefsen/Kjelsås har hatt flere innbrudd de siste dagene

Raid: I området Grefsen/Kjelsås har det skjedd hele fem innbrudd iløpet av de siste 10 dagene. FOTO:

I snitt registreres 13 - 15 innbrudd per måned i hele Majorstua politidistrikt - på Grefsen/Kjelsås har det skjedd hele fem boliginnbrudd de siste 10 dagene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.08.2012 kl 13:48

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

GREFSEN/KJELSÅS: Avisen fortalte i helgen om familien på Grefsen/Kjelsås, som ble utsatt for innbrudd forrige uke, mens de lå og sov. Ikke bare tok innbruddstyven - eller tyvene - med seg kontanter og mobiltelefon, men også desserten som sto i kjøleskapet (!) - les hele saken her.

Raid

Nå kan politioverbetjent Dagfinn Kaldal fortelle om flere boliginnbrudd innenfor et lite område på Grefsen/Kjelsås, i løpet av få dager, blant annet i Lachmannsvei.

- Vi har hatt fem innbrudd i området Grefsen/Kjelsås, to forrige helg, ett midt i forrige uke, og to denne helgen. Dette er mobile vinningskriminelle som står bak. Politiet har konkrete spor i saken og håper på oppklaring i løpet av kort tid, forteller Kaldal, og legger til at når det gjelder innbrudd generelt så er det en nedgang i 2012, sammenlignet med i 2011.

13 - 15 i snitt

Han forteller også at politistasjonen i snitt per måned registrerer rundt 13 - 15 innbrudd for hele Majorstua Politistasjonsdistrikt, som blant annet dekker nordre aker, vestre aker, og ullern bydel, og deler av sentrum/majorstuaområdet.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse