Ønsker nytt skolebygg

Ja til Ullevålsalleen - nok en gang

Miljø-, plan og samferdselskomiteen i bydelen sier nok en gang ja til skoleutbygging i Ullevålsaleen 43. Her er naboer og utbyggingsforkjempere fotografert i fjor høst. Foto: Arkivfoto: Fredrik Eckhoff

Enda en gang har skoleutbyggingsforslaget i Ullevålsalleen vært oppe i bydelens miljø-, plan- og samferdselskomité. Og igjen sier Nordre Aker ja til planene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.03.2010 kl 11:24

ULLEVÅL: I forrige bydelsutvalgsmøte (BU) i Nordre Aker, ble forslag til utbygging av Ullevål skole, i Ullevålsalleen 43, sendt i retur til lokalpolitikerne i miljø, plan- og samferdselskomiteen, for ny behandling, mandag (22. mars).

Men komiteen opprettholder vedtak om å gå for skolebygg- og hall på dagens rodetomt for Friluftsetaten.

– Etter å ha vurdert saken på nytt, kan vi ikke se at det er nye opplysninger som gjør at Nordre Aker likevel ikke vil støtte en utbygging på nevnte tomt i Ullevålsalleen, forteller Aps komitémedlem, Wenche Riiser.

Også de trafikale problemstillingene ble diskutert på mandagens møte.

– Og selv om det eksempelvis mangler fortau på vei til tomten – fra Ullevål skole – så mener også Ap at de forskjellige trafikkproblemstillingene i denne saken ikke kan veie mer enn alternativet, nemlig at barn som naturlig sogner til Ullevål skole eventuelt må flyttes til eksempelvis Marienlyst skole, i annen bydel.

– Men komiteen diskuterte også viktigheten av at denne tomten – som egentlig er et friområde – blir erstattet av annet friområde. Vi foreslår derfor i vedtaket at muligens nedlagte Langlia barnepark, i samme område, kan bli en erstatning for tomten i Ullevålsalleen, sier Riiser.

LES OGSÅ: Tåsen Hageby støtter Ullevålsalléen

LES OGSÅ: - Nå har vi sjansen!

LES OGSÅ: - Byggeplanene møter motstand

LES OGSÅ: BU vil bygge uansett 

 

BLI FAN AV NORDRE AKER BUDSTIKKE PÅ FACEBOOK!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon