Ønsker nytt skolebygg: Ja til Ullevålsalleen - nok en gang

Miljø-, plan og samferdselskomiteen i bydelen sier nok en gang ja til skoleutbygging i Ullevålsaleen 43. Her er naboer og utbyggingsforkjempere fotografert i fjor høst. FOTO: Arkivfoto: Fredrik Eckhoff

Enda en gang har skoleutbyggingsforslaget i Ullevålsalleen vært oppe i bydelens miljø-, plan- og samferdselskomité. Og igjen sier Nordre Aker ja til planene.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
23.03.2010 kl 11:24

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
ULLEVÅL: I forrige bydelsutvalgsmøte (BU) i Nordre Aker, ble forslag til utbygging av Ullevål skole, i Ullevålsalleen 43, sendt i retur til lokalpolitikerne i miljø, plan- og samferdselskomiteen, for ny behandling, mandag (22. mars).

Men komiteen opprettholder vedtak om å gå for skolebygg- og hall på dagens rodetomt for Friluftsetaten.

– Etter å ha vurdert saken på nytt, kan vi ikke se at det er nye opplysninger som gjør at Nordre Aker likevel ikke vil støtte en utbygging på nevnte tomt i Ullevålsalleen, forteller Aps komitémedlem, Wenche Riiser.

Også de trafikale problemstillingene ble diskutert på mandagens møte.

– Og selv om det eksempelvis mangler fortau på vei til tomten – fra Ullevål skole – så mener også Ap at de forskjellige trafikkproblemstillingene i denne saken ikke kan veie mer enn alternativet, nemlig at barn som naturlig sogner til Ullevål skole eventuelt må flyttes til eksempelvis Marienlyst skole, i annen bydel.

– Men komiteen diskuterte også viktigheten av at denne tomten – som egentlig er et friområde – blir erstattet av annet friområde. Vi foreslår derfor i vedtaket at muligens nedlagte Langlia barnepark, i samme område, kan bli en erstatning for tomten i Ullevålsalleen, sier Riiser.

LES OGSÅ: Tåsen Hageby støtter Ullevålsalléen

LES OGSÅ: - Nå har vi sjansen!

LES OGSÅ: - Byggeplanene møter motstand

LES OGSÅ: BU vil bygge uansett 

 

BLI FAN AV NORDRE AKER BUDSTIKKE PÅ FACEBOOK!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse