JAKKEMOTE

Ellos - 599kr

I høst handler det om å være så falsk som mulig!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
21.10.2009 kl 14:24

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Fra venstre til høyre: Forever21 - $34,80, H&M - 699 kr, Top Shop - £90

KVINNEGUIDEN.NO:

Høsten åpner endelig opp for glamour i hverdagen! For nå skal du pynte deg med de kuleste pelsjakker og kåper - i alle farger, mønstre og fasonger!

Se hele bildeserien på Kvinneguiden.no

LES OGSÅ: Spar tusenlapper på skjønnhetsprodukter

Slik bruker du pelsen

Men, her er ordet juks vesentlig. For, det er viktig å understreke at årets pelsmote er så falsk som det overhodet er mulig å komme - og takk for det, for vi elsker mote og hater dyreplageri.

Du finner de falske pelsjakkene i de fleste butikker, og du finner de i både lange og korte varianter, ja til og med uten armer som blir til kule vester.

LES OGSÅ: Lei av jeans? Her er buksemoten

En kort pelsjakke gir deg masse volum på overkroppen og holder deg god og varm. Siden du får masse volum på topp, passer de korte pelsjakkene godt til smale jeans og hæler. Ønsker du å bruke pelsjakke sammen med tunika, skjørt eller kjole, er det absolutt mest flatterende med en pelskåpe som går nedenfor rompa og henger lekkert over skuldrene.

Pelsjakkene kommer også med innsving eller bånd og belte i livet. Du kan også kombinere med ditt eget belte eller silkebånd rundt jakken eller vesten for å gi den en mer feminin siluett.

Hold gjerne resten av antrekket så enkelt som mulig, både i forhold til veske, sko og hodepryd. Pelslue er også knalltøft i år - men ikke bruk den sammen med pelsjakken, det kan fort bli litt i overkant.

Les mer om mote på Kvinneguiden.no

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse