Jakter på DITT talent

Har du ett talent: Da kan du vinne 30.000 kroner. Meld deg på Nydalske Talenter på www.nordreakerbudstikke.no. Foto: Utlånt

Nordre Aker har oppfostret mange stjerner i løpet av årene. Nå er det endelig klart for bydelens første talentkonkurranse.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.10.2008 kl 10:18

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NYDALEN: – Dette skal være en konkurranse som kan samle hele bydelens befolkning, hvor alle kan vise frem sine talenter, uansett om de er gamle eller unge, om de synger, danser eller sjonglerer, sier Liv Husby, bydelsansvarlig for talentkonkurransen "Nydalske talenter". Konkurransen er åpen for folk i alle aldre, fra 10 til 80 år.

Nye folk på scenen

Nydalske talenter er en del av den nye teaterfestivalen TWIST 08, med sceneoppsetninger over hele byen, blant annet på Riksteateret i Nydalen.

– Noe av hensikten med TWIST 08 er å slippe til nye folk på scenen. Det ser vi også på resten av festivalprogrammet. Det er mange "up and coming" skuespillere og ensembler som har fått plass, sier prosjektleder Beate Svenningsen ved Riksteatret.

Påmeldingen til Nydalske talenter skjer her på Nordreakerbudstikke.no, hvor du fritt kan laste opp videoer av ditt talent. En jury vil plukke finalistene som får opptre på selve finalen, 8. november i Studentenes Hus i Nydalen. Vinneren får en sjekk på 30.000 kroner. Svenningsen og Husby håper at alle mulige talenter vil melde seg på.

Småsprøtt og variert

– Jeg håper det blir morsomt, variert og litt småsprøtt, at det ikke bare er de "flinke" som melder seg på. Det skal jo være litt show og underholdende, sier Husby.

– Det kan godt være noe med rockering eller plystring, gjerne noe litt spektakulært, sier Svenningsen, som også påpeker at talentkonkuranser er veldig i vinden for tiden, og kan være en ypperlig rektutteringsbase.

– Mange av de vi har ansatt hos oss har vunnet talentkonkurranser tidligere, det er jo en måte å oppdage nye folk på, sier hun, og trekker frem blant andre Adil, Hanna og Mona fra "Dansefeber" og "So You Think You Can Dance Scandinavia".

De lanserer det nye showet sitt under Twist-festivalen og skal også opptre under selve talentshowet 8. november.

– Det kan jo hende at noen starter karrieren sin på Twist, sier Huseby.

Nydalske talenter arrangeres av Bydel Nordre Aker og Studentforeningen BI i samarbeid med Nydalen TWIST og Nordre Aker Budstikke. Vinneren får en sjekk på 30.000 kroner fra Storo Storsenter, og må opptre på senterets juleshow. For mer informasjon, sjekk her,

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse