- Jeg er feilsitert

Utlånt fra Trude Dybendahl HartzKjelsås Idrettslag v/langrennsgruppa og Trude Dybendahl Hartz håper å få til et kunstsnøprosjekt som flest mulig kan godta.

Trude Dybendahl Hartz føler seg feilsitert. – Mediauttalelsene er tatt ut av sammenhengen - selvfølgelig vet langrennsgruppen og jeg at kunstsnøprosjektet foreløpig er til utredning, sier hun.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
13.02.2006 kl 13:21

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Kjelsås Idrettslag v/ langrenn har oppnevnt en arbeidsgruppe for å få til en kunstsnøløype med utspring fra Solemskogen. Trude Dybendahl Hartz jobber sammen med gruppen, og beklager at media har gitt et feil bilde av sakens fakta.

– Det er ikke langrennsgruppen eller min mening å gå ut å forhåndsannonsere prosjektet som "i boks", for det er det jo ikke.

Jeg har tvert i mot sagt at det er nå det starter. Selvfølgelig håper vi på å få til kunstsnøløyper gjennom Lillomarka. Finansieringen er ennå ikke helt på plass, men etter at prosjektet mottok 750.000 kroner i støtte fra DnB Nor er vi enda mer positive, sier Dybendahl Hartz.

Hun er sammen med langrennsgruppa klar over motreaksjoner til prosjektet.

– Selvfølgelig respekterer vi at ikke alle er enige med oss. Denne saken har versert blant beboerne på Solemskogen siden i sommer - med etter min mening for lite riktig informasjon. Likevel tror vi mange beboere er positive til kunstsnøprosjektet, sier hun.

– Vi jobber kontinuerlig med å vurdere løsninger som flest mulig kan godta, og som er gjennomførbare. For eksempel finnes det andre alternativer enn å plassere kanonene fast på Bueskytterbanen. Det finnes mer transportable anlegg som kan produsere snø lenger inn i marka - uten støysjenanse for beboere, sier Dybendahl Hartz.

Hun forteller at Kjelsås Idrettslag v/langrenn har egen representant i utredningsgruppen, og at gruppen vil bli kontinuerlig oppdatert på alternative vinklinger.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse