- Jeg er i ferd med å ta hverdagen tilbake

Korsvoll-offeret (78) snakker med dittOslo etter at overfallsmannen er tatt.

Politiet laget denne tegningen av gjerningsmannens klær i vinter. FOTO: Tegning: POLITIET

- Det er et mirakel at jeg er i så god form som jeg er, sier den 78-årige kvinnen som ble overfalt på Korsvoll. Hun er fornøyd med at mannen nå er tatt.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
18.09.2012 kl 15:30

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

OVERFALT: Her på Korsvoll ble kvinnen overfalt og havnet i respirator. Nå er mannen tatt.

KORSVOLL: Tirsdag gikk dittOslo.no og Nordre Aker Budstikke ut med nyheten om at mannen som sto for overfallet og det seksuelle overgrepet mot kvinnen, er pågrepet i Paris.

Lettet

- Jeg føler stor takknemlighet overfor politiets arbeid, og jeg føler selvfølgelig stor lettelse over at han nå er pågrepet, forteller kvinnen - som nå er 78 år.

- Jeg er i ferd med å ta hverdagen tilbake. Jeg har ikke blitt mer redd etter hendelsen, og går fortsatt ute på tur alene. Men i utgangspunktet så er jo ikke jeg redd av natur, sier hun.

- Men jeg er også veldig glad for at jeg ikke husker fra selve hendelsen, og at jeg ikke får noen bilder i hodet. Jeg lå jo også en god stund på sykehuset, og det gikk lang tid før jeg forsto hva jeg egentlig hadde vært utsatt for, sier hun.

Ikke voldtekt

- Det er jo et mirakel at jeg er i så god form som jeg er, forteller kvinnen, og legger til at hun ikke ble utsatt for voldtekt av den pågrepne mannen, som kvinnen har oppfattet at noen medier har skrevet.

Hun er også glad for all støtte fra familie og venner etter hendelsen.

- Jeg er ikke interessert i å verken vite navnet på mannen, eller se bilde av ham, sier kvinnen som ble overfalt på Korsvoll i vinter.

LES OGSÅ:

Korsvoll-mannen pågrepet i Paris

Korsvoll-mannen fortsatt ikke tatt

I respirator etter overfall

Har du sett denne kvinnen?

 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse