- Jeg er letta!

Kjelsås Idrettslag feirer seg selv med 100 års jubileumsbok!

Layout: Øyvind Skogmo Stein Erik Kirkebøen.

Det sier forfatter av Kjelsås Idrettslags historie gjennom 100 år, «Dobbelttak og langpasninger», Stein Erik Kirkebøen, da han får se den ferdige boka for første gang!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
23.10.2012 kl 18:35

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

LETTA: Forfatter Stein Erik Kirkebøen er letta !

Se bildet større

Fornøyde: De er fornøyde med «Dobbelttak og langpasninger», fra v: Jan Halvorsen, Svein Olav Bøe, Kari Solvang Andreassen, Stein Erik Kirkebøen og Arne Sæther.

KJELSÅS: Det var rene julaften inne i de gamle Hjemmet Mortensen-lokalene på Frysja, tirsdag morgen.

En stolt og glad gjeng pakket spent opp de første eksemplarene av Kjelsås Idrettslags bok om lagets historie gjennom 100 år, «Dobbelttak og langpasninger», skrevet av forfatter og Aftenpostenjournalist Stein Erik Kirkebøen.

Ikke noe «lefse»

Og det er ikke noen liten lefse dette dreier seg om, men en stor og solid bok, med over 500 sider med idrettshistorie, sammen med rundt 600 bilder!

LES OGSÅ: Kjelsås herjet i stafetten

Og bokkomitteen, forfatteren og layouteksperten er alle veldig fornøyde med det de ser inne på den lånte lagerplassen på Frysja.

- Jeg har jo gått «gravid» med denne boka i 2 - 3 år, og utrolig herlig å se den nå. Den ser så veldig fin ut, og nå er jeg bare letta! ifølge Kirkebøen.

Og resten av den fornøyde gjengen fra Kjelsås IL, Kari Solvang Andreassen, Svein Olav Bøe, Jan Halvorsen og Arne Sæther er ikke bare fornøyde med boka, men ikke minst også med valg av forfatter og layoutekspertise.

LES OGSÅ: Tårevått farvel med Kjelsås

Årets julegave?

- Vi er så takknemlige for at Stein Erik ville skrive denne boka for idrettslaget. Han var et utrolig viktig valg. Og ikke minst takk til layoutekspertise ved Øyvind Skagmo. Boka ser rett og slett fantastisk ut, og er en herlig mix av historie og idrettsprestasjoner. Dette må jo bare bli årets julegave for Kjelsås-folket! er lagets representanter mer enn enige om.

Boka er tilgjengelig via idrettslaget allerede, og koster litt under kroner 500,-.

LES OGSÅ: Dobbelt gull til Kjelsås

LES OGSÅ: Kjelsås Fotball trenger varme

LES OGSÅ: Kjelsås gulljenter

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse