ANNONSE
Annonse

Ramponerte bilen til Roy:

«Jeg hater dere, jeg hater dere!»

Roy Jensen og kona fikk en veldig ubehagelig opplevelse, natt til tirsdag. Takstein ligger fortsatt igjen på taket av bilen. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Ekteparet hadde lagt seg, da de plutselig hørte skrik og bråk utenfor huset. Der sto en mann og ramponerte bilen - med blant annet takstein.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.06.2018 kl 07:11

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KJELSÅS: Bilen har mange og tydelige skader etter ramponeringen, natt til tirsdag. Takstein ligger fremdeles igjen på biltaket, speilene er helt ødelagte, det ene også revet helt av. Det er bulker og riper i mange steder.

– Fikk nesten sjokk

– Vi hadde lagt oss, ved midnatt. Men så våknet vi ganske fort til bråk og skrik utenfor her. Vi fikk nesten sjokk da vi så ut, en voksen mann sto og kastet takstein på bilen vår, samtidig som han slo og sparket i den. Han ropte også blant annet: Jeg hater dere, jeg hater dere! Vi ble veldig redde. Vi ringte politiet, og ble rådet til å bli inne, noe vi også gjorde, forteller Roy Jensen i Midtoddveien.

LES OGSÅ: Kommunen laget turvei gjennom hagen til Eva, overså at det var privat grunn

Det ble mange skader på bilen til familien Jensen, natt til tirsdag. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Familien Jensen er fortsatt preget av hendelsen, tidlig tirsdag morgen. De kjenner ikke mannen fra tidligere. Men et annet par som kommer til da lokalavisa er på stedet, forteller at de også har møtt på mannen i skogen, og som blant annet skal ha ropt: «Jeg skal drepe dere».

Med hundepatrulje

Politiet kom kjapt til familien Jensen i natt, også med hundepatrulje.

– Slik vi oppfattet det, så har mannen en leir, eller et slags bosted, rett inne i skogen her, forteller Roy Jensen videre.

Det betyr i området ved den populære grus- og turveien som blant annet går fra Kjelsås og til Monsetangen og Sanner gård.

LES OGSÅ: Inga Lita (82): – Personlig er jeg sliten, trett og oppgitt av å være instruktør for sykepleierelever som ikke en gang vet navnet på de enkelte kroppsdelene våre. Jeg har brukt papir og blyant, tegnet og fortalt.

Bulker og riper på flere steder på bilen. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Politiet har ikke twitret noe om hendelsen fra i natt. Men operasjonsleder Per Ivar Iversen ved Oslo politidistrikt, forteller at de fikk melding om mannen og hærverket, noen minutter etter midnatt, da lokalavisa tar kontakt tidlig tirsdag.

– Vi fikk melding om hendelsen fire minutter etter midnatt. Vi rykket ut med hundepatrulje, og det ble pågrepet en mann en time etter meldingen. Pågripelsen skjedde uten dramatikk. Vi oppretter sak. Mannen er mistenkt for hendelsen og skadeverket, og han vil etter planen bli avhørt i dag, sier Iversen som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse