- Jeg liker å henge med gutta

Eneste jente i bowling-gjengen.

BOWLING-GJENG: Christopher , Modou Konateh, Martin Krubbfeldt Karlsen, Isak Sagedal Aalholm, Max Amundsen Lack

Det sier den erfarne bowleren Henriette Strøm Dannevig, som gjerne bruker vinterferien til å bowle med gjengen fra Glasshuset på Nordberg.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
22.02.2012 kl 10:46

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

BRA: Modou Konateh fra Nordberg skole koser seg på bowling.

Se bildet større

Henriette Strøm Dannevig koser seg på bowling.

Se bildet større

BOWLE-TALENT: Blir det strike denne gangen? Henriette Strøm Dannevig fra Tåsen skole bruker vinterferien på bowling. FOTO: Alle foto: Anne Marie Huck Quaye

TORGGATA: - Jeg liker å henge med gutta, jeg sier Henriette som går i 7. klasse på Tåsen skole. Hun er som eneste jente i gjengen, med på Vinterferie-camp i regi av Bydel Nordre Aker, og mandagens aktivitet er bowling i Torggata.

- Jeg har bowlet en del før. I bursdager og sånt, forteller hun før hun kaster seg ut på banen med noen elegante bevegelser.

- Det er veldig hyggelig at vi har dette tilbudet, sier Simen Waitz som tar seg en liten drikkepause.

- Dette er et ferietilbud for alle dem som ikke reiser på hytta eller utenlands i vinterferien, sier miljøterapeut Pia Fossum, som også forteller at bydelen har tilsvarende Høst og sommer- camp med aktiviteter.

SE BILDESERIE FRA BOWLINGEN HER

Elsker å skryte

- Hei, jeg fikk spare, få med det a, sier Isak Sagedal Aalholm som ikke uten glede forteller dittoslo.no om bragden.

- Han liker å skryte, sier Simen.

Det er en vennlig og delvis konkurranseinstilt gjeng, som først og fremst ser ut til og trives i hverandres selskap som bowler sammen i byen.

Det er veldig hyggelig at vi har dette tilbudet

- Dette er gøy, sier Modou Konateh som forteller at det er tredje gangen han bowler. Han poeserer mer enn gjerne for kamera, og synes vinterferiecamp er bra.

Strike-overraskelse

-Jeg ble litt overraska over at jeg fikk inn en strike nå, sier en av de aktive bowlerne på banen. 13 elever er med på bowling denne gangen, og de kommer fra ulike skoler som Engebråten, Nordberg, Kjelsås og Tåsen.

- Jeg har ikke lyst til dette mer nå, sier Simen som erfarer et forbipasserende labert bowle-øyeblikk.

Tilbudet er gratis for barn og ungdommer i bydelen, og Fossum forteller at det er en fin måte å slå ihjel noen timer på.

- Vi holder på fra 10.00 til 15.00, så da rekker de jo hjem til middag etterpå. Det er veldig hyggelig, sier Fossum som forteller at de har hatt slike ferietilbud i to år.

De andre dagene i Vinterferien blir det alpintur til Varingkollen og film-dag på Glasshuset «hjemme» på Nordberg.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse