Jesper fra Tåsen helt til Idol-finalen

 

Onsdag kveld ble det klart at Jesper Jenset fra Tåsen er én av ti Idol-finalister.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
25.09.2014 kl 08:12

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

TÅSEN/OSLO: Onsdag kveld var det klart; Jesper jenset (17), opprinnelig fra Molde, nå bosatt på Tåsen, er en av ti finaledeltagere i årest Idol.

- Jeg håper jo flest mulig stemmer på meg! Jeg skal ihvertfall gjøre alt jeg kan for å synge og opptre best mulig. Uansett blir det artig å opptre live, sa Jesper til avisen, etter at det ble klart i forrige uke at han gikk videre til de direktesendte semifinalene.

Les tidligere saker med Jesper her

Onsdag kveld var Jesper klar igjen på TV2, og fremførte "Pyro" av Kings of Leon - hør audition her. Etter at stemmene fra folket var talt opp, ble det klart at Jesper fra Tåsen er en av de ti heldige Idol-finalistene.

I sin første Idol-audition sang og spilte Jesper så Tone Damli ble helt «varm inni seg» Kurt Nilsen sa «nei» til Jesper, men med de tre andre dommernes ja-stemmer var Jesper videre i Idol etter første audition.

«Norges nye Justin Bieber?»

«Er han Norges nye Justin Bieber» sto det på TV2 på nettsidene etter første audition.

- He he, jeg er ikke i samme musikksjanger som Bieber, men får ta det hele som et kompliment, tøft det da! sa Jesper til avisen etter første Idol-audition.

- Jeg har jo fått noen nye venneforespørsler på facebook og følgere på Instagram. I tillegg har det vært en del oppringninger på telefon, så den slo jeg av en stund i går. Men det er jo bare gøy da - med mye oppmerksomhet, sa også Jesper, som - sikkert til glede for mange - i tillegg kunne fortelle at han er singel.

Idoldeltageren kan ellers fortelle at han «alltid» har sunget og spilt gitar - onkel er også musiker. Jesper skriver også egen musikk.

Aktiv turner

Til daglig er han elev ved Wang Toppidrettsgymnas, i 2. videregående. Jesper er nemlig også aktiv turner på Norges herrelandslag.

 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse