ANNONSE
Annonse

– Jippi! Flaskepost

Ulrik Lie-Eriksen og mamma Ulla er glade for at Ulrik ble den "du" Eva skriver om. Foto: PRIVAT

Så glad ble Ulrik over å finne en flaskepost-hilsen fra Eva!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.04.2017 kl 09:31

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

BREKKE: Mandag avsluttet Ulrik, som snart fyller seks år, og moren hans, påskeferien med en tur i nærmiljøet langs Akerselva.

Rumpetrolldammen

Mamma Ulla forteller:

«Vi fulgte grusveien fra gangbroen ved Stilla ned mot rumpetrolldammen, og tok noen avstikkere hvor vi utforsket noen stier vi ikke hadde gått på før. Ved rumpetrolldammen så vi en froskeeggsuppe, men ingen frosker.

Ulrik fikk et innfall om å gå ned den bratte skråningen mot elven rett nedfor rumpetrolldammen, og der fant vi en flaskepost! Han jublet, og på bildet roper han "flaskepost!".

LES OGSÅ: Denne beveren fulgte Vibeke oppover Akerselva

Flaskeposten fra Eva.

Ikke så lett å åpne

Vi tok med flasken hjem og lurte på hvordan vi skulle få opp brevet. Vi møtte noen jenter på veien som foreslo pølseklype. Det har vi dessverre ikke, så vi prøvde med en skje, en skrutrekker, en saks med tape, skrutrekker med tape ... men det var ikke lett.

Da vi fikk tak i en flik av brevet var det så fuktig at det revnet da vi dro i det. Vi måtte til slutt knuse flasken for å få opp brevet. Vi tapet det sammen og kunne lese brevet fra Eva.

Vi er jo ikke en av Evas venner, men vi er glade for at Ulrik ble den "du" hun skriver om. Mulig vi kommer til å svare med en ny flaskepost - kankskje med en liten overraskelse i? Kanskje et mystisk frø man må så for å se hva slags plante det blir???»

Og med det hilser Ulrik til Eva! Kanskje hun til og med leser dette?

Har du sendt eller funnet flaskepost?

LES OGSÅ: Rumpetrolldammen er populær. Vi møtte på denne lokale barnehagen på tur

LES MER OM AKERSELVA:
I påsken har vi skrevet om jakten på Akerselvas egentlige lengde. Den var ikke så lett å finne.

Vi har også skrevet om resultatet av at to mastergradstudenter har undersøkt mengden mikroplast i Akerselva og Alnaelva. Det var ikke så veldig oppløftende å se resutatet, som du kan lese om her.

Og så var det spørsmålet om det egentlig er et sted som heter Frysja. Svaret på det er nei. For vet du hva Frysja egentlig er? Her er fasiten!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse