Joda, folk stiller på dugnad!

– Ryktene går om hvor hyggelig vi har det på dugnad, flere og flere stiller opp, forteller leder i Brekkelia Borettslag, Wonja Pettersen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.05.2017 kl 08:32

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

BREKKE: Denne uken var det klart for den årlige vårdugnaden i Brekkelia Borettslag, med 186 leiligheter. Også med mange eldre beboere.

Og det var mange som stilte opp på dugnad, nærmere 50 personer var ute i området og ryddet, raket og ordnet i stand til vår og sommer.

LES OGSÅ: Halve Oslo er med på dugnaden

Fornøyd

– En meget godt gjennomført dugnad, sier en fornøyd leder av borettslaget, Wonja Pettersen.

Og det er ikke bare jobben som gjelder på dugnad, men også kosen etterpå.

– En hadde laget 120 nydelige vårruller, noen hadde laget sjokoladekaker. I tillegg til drikke og annen enkel mat, forteller Pettersen videre som vil slå et slag for dugnadsånden.

LES OGSÅ: Trenger din hjelp for å holde Akerselva ren

– Dugnadsånden lever godt

– Den lever godt her i Brekkelia. Det var folk med på dugnaden som nettopp har flyttet inn her også, en fin måte å bli kjent med folk i nabolaget. En kom fra ferie, og gikk rett ut i dugnad.

– Det var virkelig en god stemning, alle sto på og gjorde en kjempejobb. Det var til og med beboere som fortsatte dugnadsjobben dagen etterpå, med bed og planting, roser Pettersen.

Ryktene går

Selv har hun i Brekkelia i flere år nå.

– I starten da jeg bodde her, var det ikke så mange på dugnad. Men nå går ryktene om hvor hyggelig vi har det på dugnad, og flere og flere stiller opp!

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse