Jul i oktober

Man kan ikke annet enn å få et ørlite snev av julefølelse.

Julepynten er for lengst på plass på Pytt & Panne på Storo. Butikksjef Morten Lindseth forsikrer derimot at den første ladningen kommer til samme tid hvert år.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Morten Lindseth sammen med julepynten inne i butikken. Foto: Elisabeth Wang

Storo: - I uke 40, altså i høstferien, kommer den aller første forsyningen med julepynt hit til butikken. Det er samme tid hvert eneste år, og altså på ingen måte tidligere og tidligere slik jeg har forstått at enkelte tror. Vi gjør dette fordi vi da kan ha noen ekstra folk her som kan prise varene. De kan også sette dette ut i butikken. Man kan virkelig ikke forestille seg hvor mange varer som skal prises. Dette er jo små ting, sier Lindseth.

Mot desember fylles forretningen opp av lykter, røde lys, dekorasjoner og glitter.

- Vi har både fått positive og negative tilbakemeldinger på julepynten i butikken. Noen synes det er for tidlig, mens andre synes det er greit å starte tidlig. Man kan jo ikke gjøre alle til lags, men vi forsøker jo, sier han.

Kunde Karen Norseth synes det er greit med litt jul i oktober, men enda tidligere er hun skeptisk til.

- Jeg synes det er greit å ha valget om jeg ønsker å handle inn pynt i god tid, og jeg må innrømme at det allerede er et blitt et par ting.

Likevel er hun glad i å spare det beste til slutt.

- Jeg synes julepynt passer til snø og vintermørke, og selv om jeg var tidlig ute med handlingen vil det nok ta tid før tingene settes på plass hjemme, sier hun.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse