Kåret til Norges beste varehus

Varehussjef Jørgen Rønbeck på skuldrene til regionsjef Erlend Borg, og et knippe av de ansatte på Sinsen. FOTO: KILLIAN MUNCH/MAXBO

Har du pusset opp i det siste og kjøpt materialer hos Maxbo i Sinsenkrysset, har du vær med å gjøre Jørgen Rønbecks butikk til landets mest lønnsomme i kjeden.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

SINSEN: Maxbo Sinsen ble kåret til Norges beste Maxbo-varhus under byggevaremessen Arena 2017, melder Maxbo-kjeden selv i en pressemelding.

Det er Jørgen Rønbeck som driver butikken, med «alt fra trelast, bygge- og jernvarer, maling til garderobe og nødvendigheter for hjemmet», sammen med sine 73 medarbeidere. 40 av dem er faste, de resterende er deltidsansatte. De har fagbakgrunn som tømrere, rørleggere, malere, murere og ingeniører.

Takket være de ansatte

Varehussjefen var stolt og ydmyk over å motta den gjeveste utmerkelsen.

– Jeg vil takke alle mine medarbeidere som med god fagkompetanse og et brennende engasjement strekker seg svært langt for å gjøre våre kunder fornøyde. Denne utmerkelsen er deres fortjeneste, sier Rønbeck.

LES OGSÅ: Dette kjøpesenteret i nabolaget er Oslos største!

Maxbo Sinsen flyttet dit de er i dag i 2004, og har siden vokst jevnlig og fått en sterk posisjon i lokalmarkedet gjennom solid og langsiktig arbeid ifølge kjeden.

Viktig for hele bransjen

– Hele bransjen har noe å lære av kjedens desidert mest lønnsomme varehus. Her vet medarbeiderne at det er i det gode møtet mellom mennesker at magien, de beste løsningene og salget ligger, sier Maxbo-direktør Lasse Erik Moen.

– Årets vinner er av den verdige sorten, og leverer topp resultat år etter år. De har hatt god omsetningsvekst, kjedens beste dekningsgrad og leverer eventyrlige tall på bunnlinjen, sier Moen.

Maxbo kan ikke oppgi omsetning- og resultattall for butikken på Sinsen til Nordre Aker Budstikke. Maxbo-kjeden totalt har 1400 ansatte og omsatte i 2015 for 4,1 millarder kroner.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse